Monday, August 26, 2013

23:08:2013 -- Ta emit mig

Sign up to Lord Emanuel messagesDagliga Budskap med Visdom och Inspiration

21 augusti 2013

Ta emit mig

 
Jag hälsar er, Ni Kära! Det är jag, Lord Emanuel som är här för att vara med er idag. Andas djupt, Mina Kära, in och ut och ända ner i skorna! Och återigen, ett djupt andetag in och ut, mina dyrbara Hjärtan, andas ut dagens alla bekymmer, all spänning, allt dagens tunga och var nu närvarande med mig för att ta emot all den läkning som finns tillgänglig för dig just nu. Ta dig en stund för att ta emot och om du inte redan är bekant med att ta emot Gudomlig Energi, görs detta bäst med handflatorna öppna och uppåtvända, lätt vilande på låren om du sitter. Och ta bara emot mig, placera din uppmärksamhet på hjärtcentrat som faktiskt finns i mitten av brösthålan, sfäriskt till sin natur och inte vid sidan om mitten som det fysiska hjärtat är placerat. Känn ditt hjärtcentrum utvidgas och utvidgas medan du tar emot mig och det Ljus jag ger till dig. Föreställ dig att jag står framför dig och att våra hjärtan förenas genom ett flammande, lysande gyllene Ljus och var bara här med mig. Andas och ta emot.


Gör detta så länge som du känner att det är behövs eller som det känns bekvämt. Under den här stunden kan du fråga mig om något som du kanske vill veta.


Det är allt för idag. Var i frid, mina Kära. Himmelriket är ert. Detta är mitt löfte till er. JAG ÄR Lord Emanuel och jag älskar er. Ge mig en del av er dyrbara tid och jag kommer att visa er hur mycket. Gud välsigne er.


Förmedlat av Gillian Ruddy.

Detta meddelande är en gåva, känn dig fri att kopiera och dela med dig av det. Men i den Uppstigne Mästaren Lord Emanuels namn hävdar jag den allmänna upphovsrätten till detta budskap

Tidigare budskap, se:

Kontakta oss:

Översättare: Inga och Cagga Levander

Thursday, August 22, 2013

21:08:2013 -- Lätta på bördan

Sign up to Lord Emanuel messagesDagliga Budskap med Visdom och Inspiration

21 augusti 2013

Lätta på bördan

 
Jag hälsar dig, Min Kära! Hur mår du idag? Tala om för mig, hur mår du? Jag vill svepa in dig i en varm filt indränkt med Kärlek och jag kan göra det om du ger mig tillåtelse, även om det bara är under den tid som det här meddelandet varar, medan du läser orden. Låt mig ge dig litet tröst och lugn, ett fullständigt avbrott från den yttre världen. Om du inte redan är ensam i ett tyst rum, gör detta till din verklighet nu. Stäng dörren, tala om för de människor som du lever tillsammans med att du behöver fullständigt lugn under en kort stund och ge dig själv en så perfekt miljö som möjligt för att helt fördjupa dig i de energier som finns tillgängliga för dig just nu. Andas in stillheten och tystnaden, andas in Ljuset, djupt in i magen och andas ut alla dina bekymmer och all din stress, bara släpp allting. Fortsätt att ta fler andetag och släpp något inom ditt sinne med vart och ett av andetagen, - allt ansvar, alla ägodelar, alla människor i ditt liv, alla omständigheter. Låt dem alla flyta iväg och hitta dig själv i själva kärnan av ditt väsen tillsammans med mig. Nu ser du mig och nu känner du mig och det känns bra, eller hur? För det du känner är den sanna essensen av dig och mig. Ren Kärlek. 

Kära Hjärtan, ni är i behov av mycket tröst idag och jag uppmanar er att ge er själva vad det än är ni behöver i dag. Varje dag skulle bli bättre, men bara för idag ber jag dig, ge dig själv det du verkligen vill ha och behöver på själsnivå och för fysiskt välbefinnande. Ta en stund just nu för att verkligen känna in vad det är som din fysiska kropp behöver, din mentala kropp och din känslokropp. Vad behöver du som kan ge dig tröst och glädje? Jag vet att budbäraren längtar efter ett varmt bad i total frid, men kommer att fortsätta förneka sig den "lyxen" eftersom 3 barn behöver hennes tid. Hon skulle inte kunna ta det mitt på dagen eftersom det känns fel och överdrivet när hon skulle kunna göra betydligt mer produktiva saker (ja, jag vet att du tar emot det här!). 

Mina Kära Hjärtan, tiden för ursäkter är över. Tiden att förneka sig själv är över. Hänge dig själv åt en fullständig kapitulation inför det som är, och var djupt inom din Varelse medveten om att du tas om hand, att alla dina önskningar är dina om du bara vill släppa taget och låta dig flyta med strömmen. Sluta kämpa mot krafter som alltid kommer att besegra dig till slut och låt dem arbeta för dig och med dig och låt dem bära dig utan ansträngning till allt du någonsin vill och önskar dig. 

Så vad blir det? En ledig dag från jobbet, när du inte är riktigt sjuk, vad är det du kallar det - en "sjukdag”?! En dag under täcket? Åh, vad sägs om en dag under täcket med en chokladask bara för dig! Eller vad sägs om att boka en massage eller zonterapi eller unna dig en healing-session eller manikyr eller vad sägs om att arrangera ett långt liggande i sängen eller en tidig kväll med en riktigt bra bok (jag rekommenderar a Course in Miracles. Åh, jag är humoristisk idag)..... 

Åh, mina dyrbara Hjärtan, ni är så väldigt hårda mot er själva. Jag ber er bara att kliva av från ekorrhjulet under en dag och vara väldigt snäll mot dig själv, väldigt mild och belöna dig själv för hur långt du har kommit. Fira dig själv för du förtjänar det. Ni har kommit så långt, mina kära. Om ni bara kunde se det från min utsiktspunkt skulle ni gråta av medkänsla och glädje vid åsynen av er själva. Det skulle smälta ditt hjärta att se ditt mod, din uthållighet, din styrka och ditt lysande Ljus som flammar som en Stjärna på himlen. 

Ni, mina kära understöder utvecklingen för hela Universum. Ni, mina modiga Hjärtan, för in Ljus till den här planeten och lättar upp tätheten för hela den mänskliga rasen, och ni gör det omedvetet. Detta omfattar inte all personlig tillväxt och den personliga transformation som låter mer och mer och mer Ljus översvämma den här planeten och lysa upp varenda man, kvinna och barn som lever och andas på er välsignade planet Jorden. 

Mina Kära, ni förtjänar en dag lediga från oro, stress, ledighet från att ständigt göra något och från att ständigt uppnå något och från att frenetiskt överleva. Ni är världens Ljus och ni gör detta utan ansträngning antingen ni kopplar av i ett varmt bad eller springer runt stressade - så varför inte ta den lätta vägen? Jag ber er, bara för idag, gör den här dagen till din och bara din. Be mig uppriktigt och jag kommer att göra den till en dag att minnas. Detta är mitt löfte till er. JAG ÄR Lord Emanuel och jag älskar er, dyrbara Hjärtan. Gud välsigne er.

Förmedlat av Gillian Ruddy.

Detta meddelande är en gåva, känn dig fri att kopiera och dela med dig av det. Men i den Uppstigne Mästaren Lord Emanuels namn hävdar jag den allmänna upphovsrätten till detta budskap

Tidigare budskap, se:

Kontakta oss:

Översättare: Inga och Cagga Levander

Saturday, August 17, 2013

16:08:2013 -- JAG ÄR med ER

Sign up to Lord Emanuel messagesDagliga Budskap med Visdom och Inspiration

116 augusti 2013

JAG ÄR med ER

 
Jag hälsar er, Mina Kära Hjärtan. Det är jag, Lord Emanuel, som är här för att tala med er och verkligen vara tillsammans med er i dag. Och jag kommer inte att lämna er i något tvivel om att det verkligen är er Lord Emanuel. Om ni skulle ta er bara några få minuter för att sakta ner era tankar och ta några djupa, djupa andetag ner i magen och släppa all spänning och oro för dagen. JAG ÄR här starkare än någonsin eftersom vibrationerna hos er planet stiger och även förmågan hos den här budbäraren att hålla mer av min energi ökar. Det här helandet som finns tillgängligt för dig kommer genom två saker samtidigt, genom energin i dessa kodade ord och även genom mig eftersom JAG ÄR med dig nu. Ta dig en stund för att känna min närvaro och slappna av i den Kärlek som jag kan svepa in dig i, även om det bara är under den här stunden eller bara under den tid som det tar medan du läser de här orden. 

Ni förstår, mina Kära Hjärtan, JAG ÄR alltid med er. När du känner min obestridliga närvaro vid din sida medan du läser dessa ord, var medveten om att du har den här föreningen tillgänglig när du så önskar eller hela tiden om du bara kan öva upp dig själv att fokusera tillräckligt bra för att vara närvarande inför mig hela tiden. Och varför skulle ni vilja detta, mina Kära Hjärtan? Därför att jag kan vägleda er genom livets labyrint, kan jag hjälpa er. Överlämna ditt sinne till mig och jag kan hjälpa dig att sålla bland de mentala störningarna och hjälpa dig att tyda vad som är ditt ego och vad som är Gud som talar till dig och hjälper dig att höra Guds viskning som bor inom er alla. 

Guds röst är knappt hörbar i det brus som är ditt sinne. Det är inte ditt fel, du kära, du är inte fel eller dålig eller oandlig, du lever helt enkelt i separation, du har vuxit upp i en värld, som tror på att den är separerad från Gud, en värld som egot har skapat, en värld som behöver krig för att överleva för egot trivs inom konflikter, för i konflikt bekräftas dess egen existens för där finns möjligheten att samarbeta med andra egon och därmed bekräfta att det faktiskt existerar. 

Världen i separation är delad, ditt sinne är uppdelat i två halvklot. Detta är dualitetens värld som har skapat sig själv för att vara olik Gud, för den kan inte höra Gud, den kan bara höra egots röst. 

Mina Kära, vibrationer med Gudomlig Kärlek bombarderar nu er planet på en aldrig tidigare skådad nivå. Detta inflöde underlättar otroliga förändringar i er fysiska kropp. Många av er upplever förändringarna direkt. De är konkreta och ni upplever alla i varierande grad många olika symtom på dessa fysiska förändringar, inklusive yrsel, glömska, förlorad tidsuppfattning, förvirring, nacksmärta, huvudvärk, smärta inom områden som ansikte, hals och näsa. Kära Hjärtan, de är alla helt normala och de är alla symptom på förändringar i strukturen i er fysiska hjärna. 

Kära Hjärtan, ni utvecklas från en separerad hjärna till en hel hjärna. Er hjärna var avsedd av Gud för att fungera som en helhet, inte i två motsatta halvor. Inom två halvor uppstår alltid konflikter, i en helhet utbreder sig frid och enhet som arbetar perfekt i harmoni. 

Fram tills nu har ni upplevt en hög grad av störande oljud inom er mentala kropp, vilket har skapat en mycket bullrig värld där utanför för att föreviga bullret. Ni lever i en värld som bombarderar sinnena vid minsta förändring så era chanser att hitta någon slags förening med Guds röst är nästan omöjlig. 

Mina Kära, jag kan hjälpa er med detta om ni bara tillåter mig att göra det. Jag kan hjälpa dig att begripa bullret och hjälpa dig att finna stillheten inom kaoset, där Guds röst ligger. För du är en Gudomlig Varelse i en mänsklig kropp, du är här för att fullfölja din del av den Gudomliga Planen som utvecklas varje sekund, varje dag på denna vackra Välsignade planet och inom hela Omniversum. 

Mina dyrbara Hjärtan det var aldrig meningen, att ni skulle göra resan i tron att ni är ensamma, utan vägledning och utan förening med den Högsta Intelligensen som dirigerar den Gudomliga Planen. Den här intelligensen känner dig och känner till din Gudomliga Plan och kommer att hjälpa dig varje steg på vägen och se till att du inte kommer till någon skada. Var i total frid i vetskapen om att du är ett dyrbart Guds barn som kärleksfullt tas om hand och får hjälp och stöd varje stund, varje dag. Detta är mitt löfte till er. JAG ÄR Lord Emanuel och jag kan överbrygga klyftan. Låt mig hjälpa er. Jag älskar er. Gud välsigne er.

Förmedlat av Gillian Ruddy.

Detta meddelande är en gåva, känn dig fri att kopiera och dela med dig av det. Men i den Uppstigne Mästaren Lord Emanuels namn hävdar jag den allmänna upphovsrätten till detta budskap

Tidigare budskap, se:

Kontakta oss:

Översättare: Inga och Cagga Levander

Thursday, August 15, 2013

14:08:2013 -- Var Stilla och vet att JAG ÄR Gud


Sign up to Lord Emanuel messagesDagliga Budskap med Visdom och Inspiration

14 augusti 2013

Var Stilla och vet att JAG ÄR Gud

 
Jag hälsar er, Ni Kära! Det är jag, Lord Emanuel som kommer för att vara med er idag igen. Och Ni Kära, om ni verkligen ville ta emot allt det som finns tillgängligt för er just nu, skulle jag inte behöva skriva något mer, för ni skulle ta emot allting själva. Men vi är inte där ännu, Mina Kära. Vi är inte där ännu. Men ni kan ta emot mycket mer än ni tillåter er att göra medan ni läser dessa ord, om ni bara stillar er först och lugnar ert sinne och tar er en stund för att andas djupt in i magen. Det är så mycket bättre redan, eller hur?

Är inte det märkligt, att vi bedömer det ena varandet bättre än ett annat? När du tar dig den tid det tar för att bli stilla och tömma sinnet från allt oväsen, från allting som kommer och går under ditt liv idag och förmodligen igår och dagen innan och tömmer ut all oro och stress som du bär omkring på. När ni tar er en stund för att lätta på er last och det känns bättre så bedömer ni den ena platsen vara god och den andra platsen vara dålig. Ja, det finns ett säkert sätt att hålla oss i ett ständigt tillstånd av att inte vara tillfreds med oss själva! Ni Kära, tänk om varje tillstånd som du befinner dig i är "bra"? Tänk om allt som du känner inklusive sorg och förtvivlan är bra?

Det här begreppet tar en liten stund för att sjunka in och ytterligare en liten stund att inse i sitt dagliga liv. Syftet med ert liv är Glädje, Mina Kära, och detta misstolkas ofta som att känna sig glad hela tiden. Det är inte det som det betyder. Detta bör ge er en viss lättnad, för många av er känner sig väldigt långt ifrån glada i varje stund, i varje ögonblick!

Många av er känner förtvivlan och hopplöshet, rädsla och tvivel och många av er tar detta som att ni befinner er långt ifrån ert andliga ideal. Min Kära, jag kan inte nog understryka detta, du har kommit hit, så är det. Du är du och det är gott nog. Du är tillräckligt andlig och du är perfekt och hel nu. Du är inte dina tankar, du är ren medvetenhet och ditt beteende är en del i en större Gudomlig Plan som utspelar sig på ett perfekt sätt i varje ögonblick, iscensatt av den Högsta Intelligensen (Supreme Intelligence).

Det är dags att du verkligen känner till detta och tar det som din Sanning, så att du kan släppa taget om ditt dömande av dina tankar och känslomässiga tillstånd. Från denna avspända plats kan du börja välja att må bättre. Börja med att verkligen vara medveten om hur du känner, om när du känner att du är på väg att komma ur balans genom någon eller något, gör då ett medvetet val att känna annorlunda genom att tänka annorlunda hellre än att dras in i känslor och tankar och dra iväg med detta nerför en väg som leder till smärta, förvirring och elände.

Dina tankar är som moln en solig dag. Den rena, ljust blåa himlen mellan molnen är stillheten, ditt rena gränslösa Jag. De flesta av er, mina dyrbara Vänner, distraheras av molnen och tittar bara på dem och följer dem medan de går samman med ett annat och ett annat, tills det inte finns någon blå himmel kvar att se. Jag säger till er, Kära Hjärtan, se molnen, lägg märke till molnen och låt dem flyta förbi medan du håller kvar din uppmärksamhet på den klara, rena, klarblå himlen. Molnen kommer och går, men den blå himlen är evig och i den stillheten finns en gränslös potential. I den stillheten finns ditt verkliga Jag. Detta är innebörden i det bibliska budskapet "Var stilla och vet att JAG ÄR Gud".

Detta är vad ni strävar efter, Kära Hjärtan, utrymmet mellan molnen, stillheten mellan era tankar. Medvetenhet som denna kan bara komma när ni ger den utrymme genom att upphöra med det obarmhärtiga tjattret som kommer i och med ett konstant dömande av era tankar, ert sätt att vara, och faktiskt även det konstanta dömandet av er yttre värld.

Mina Kära Hjärtan, ni är pionjärer, ni är de modiga hjärtan som bryter väg för andra att följa, precis som jag gjorde för er. Ni är Mästerliga medskapare, vår Fader-Moder Gud skapade er till sin like, vilket innebär att Gud gav Guds barn samma befogenheter som Honom/Henne Själv. Ni kan ännu inte fullt ut inse konsekvenserna av detta, men ni kan förstå att ni är den storslagna JAG ÄR, Stjärnfrö- (Starseed) Rasen, och att ni finns här för att skapa tillsammans med er Fader-Moder Gud och utvecklas och expandera i kreativitet och överflöd. För att göra detta på ett effektivt sätt och enligt Guds vilja måste du bemästra dina tankar och du måste utöva icke-dömandet av dig själv och dina tankar, vilket innebär att inte fästa sig vid dem.

Kära Hjärtan, er flit med detta belönas kraftig och snabbt. Du kan uppleva glädje i sorg och glädje i vilken omständighet du än befinner dig i, och när du gör det har du trätt in i Himmelriket för ni är Himmelriket (The Kingdom of Heaven). Detta är mitt löfte till er. JAG ÄR Lord Emanuel och ni kanske har glömt, men den har inte övergivit er. Himlen väntar på er Behagfyllda (Gracious) återvändo. Jag älskar er. Gud välsigne er.


Förmedlat av Gillian Ruddy.

Detta meddelande är en gåva, känn dig fri att kopiera och dela med dig av det. Men i den Uppstigne Mästaren Lord Emanuels namn hävdar jag den allmänna upphovsrätten till detta budskap

Tidigare budskap, se:

Kontakta oss:

Översättare: Inga och Cagga Levander

Tuesday, August 13, 2013

12:08:2013 -- Detta är till Dig


Sign up to Lord Emanuel messagesDagliga Budskap med Visdom och Inspiration

12 augusti 2013

Detta är till Dig

 
Mina Kära, det är jag Lord Emanuel som kommer för att vara med er igen denna fina dag. Hur mår ni, mina kära, dyrbara Hjärtan? Hur mår du? Jag känner er, Mina Kära, var och en av er personligen och om du släpper in mig i ditt hjärta kommer du att känna mig också. Detta kan uppnås genom att ta några mycket långa och långsamma djupa andetag in genom näsan och ut genom munnen. Föreställ dig om du vill, att du andas in Ljus och andas ut täthet som du kan kalla det mörka, men snälla, lägg inte någon innebörd i det ordet. Det är varken bra eller dåligt, det är bara densitet som lämnar och ger mer utrymme i din kropp så att mer Ljus kan komma in. Det är därför det känns så bra, Ni Kära! Ta så många sådana här andetag som ni känner er bekväma med, att göra 7 är idealet. Bli nu stilla i tystnaden och känn min närvaro när jag kommer för att vara tillsammans med dig. Ja, med dig, jag menar inte någon annan! 

En del av er läser kanske dessa budskap och klarar av att ta avstånd från dem, ja, jag vet! Och fastän ni tycker oerhört mycket om att läsa dem, känner ni att föreningen är till för någon annan, att jag inte riktigt menar dig. JAG MENAR VERKLIGEN DIG! Det här budskapet är skrivet för dig, kallades fram av dig, och jag talar direkt till dig! Och du kan uppleva detta direkt genom att ta dig den mycket korta tid som det tar och bara andas och ansluta dig och du kommer själv att uppleva mig direkt. Jag har nu en djup och meningsfull relation med många av er och JAG ÄR så tacksam och välsignad. Men det här finns tillgängligt för er alla och jag vädjar till er som känner att de inte är värda min enskilda uppmärksamhet. Var snälla, och missta er inte om detta som någon form av ödmjukhet, för det är det inte. Det är ditt ego som vill få dig att tro att jag är dig överlägsen och att du inte är värdig min djupaste Kärlek. 

Mina kära vänner, JAG ÄR er broder, vi skapades jämbördiga och du är inte mindre värdig min Kärlek än jag din. Religionen har förvrängt många saker i mitt namn och det tjänar världens religioner att placera mig såsom separerad från er, till att vara något ni inte är, till att ha krafter som ni inte har. Detta är inte sant, Mina Kära, ni har allt jag har. Jag vandrade bara på Jorden före er och lade ut en väg för er att följa och jag kommer tillbaka för att vägleda er längs den vägen, för att gå bredvid er och försiktigt påminna er när ni når en vägkorsning eller snubblar längs vägen. Acceptera min hjälp för vi behöver den alla. Mänskligheten föll i mörker. Det är en kamp att navigera en väg där det finns litet eller inget Ljus. Låt min lykta lysa upp er väg, så att ni åtminstone kan se var ni sätter ner fötterna längs vägen och var medvetna om att i närvaron av Ljuset kan inget mörker finnas.

Och precis som att inte något mörker kan existera i närvaron av Ljuset, så kan ingen rädsla existera i Kärlekens närvaro, Mina Kära. Ingen rädsla kan existera i Kärlekens närvaro. Ta er en stund för att ta emot detta, Ni Kära, och släpp in det som det verkligen innebär. Precis som en strömbrytare knäpps på så avlägsnas omedelbart allt mörker i ett rum. Därför kan Kärleken göra samma sak i en kropp full av rädsla. 

Så många av er, Ni Kära, upplever stora mängder av rädsla, vilken manifesterar sig på alla möjliga sätt och som försvagar er och gör att ni ifrågasätter vägen som ni vandrar på och ifrågasätter allt det arbete ni har gjort, alla böcker som ni har läst. Många av er känner att ni reser baklänges medan ni upplever stora mängder rädsla och ibland panik under de händelser som utspelar sig i era liv och vid händelserna ute i världen, en värld som fortsätter att tappa kontrollen. 

Mina Kära, nu ber jag er mer än någonsin att förbli centrerade inom er själva. När ni upplever rädslan stiga i kroppen, var medveten om att den stiger för att frigöras och omvandlas tillbaka till Ljuset. Döm den inte, håll inte fast vid den, låt den passera. Känn den utan motstånd och låt helt enkelt energin passera. När du förblir närvarande inför den på det här sättet kommer den att passera och passera snabbt, och vad gäller dess utgång från din fysiska kropp kan du göra ett medvetet val att komma tillbaka till Kärleken. Och jag kan hjälpa dig. Kalla på mig och jag kommer. Be om att fyllas med Gudomlig Kärlek om du ännu inte kan generera den Kärleken inom ditt hjärta eller om rädslan är alltför stark för dig att hantera ensam. Kalla på mig och jag kommer att överskölja dig med all Kärlek från ovan och Kärleken kommer att skölja igenom dig och förvisa alla spår eller efterverkningar av all rädsla som passerat igenom. 

Andas, Andas, Andas! Och förena er med all Kärlek från ovan som finns tillgänglig för er i varje ögonblick under varje dag. Kärleken är allt och den kommer att utplåna rädslan. Rädsla kan inte existera i Kärlekens närvaro. Detta är mitt löfte till er. JAG ÄR Lord Emanuel och min Kärlek till er är Evig. Gud välsigne er.

Förmedlat av Gillian Ruddy.

Detta meddelande är en gåva, känn dig fri att kopiera och dela med dig av det. Men i den Uppstigne Mästaren Lord Emanuels namn hävdar jag den allmänna upphovsrätten till detta budskap

Tidigare budskap, se:

Kontakta oss:

Översättare: Inga och Cagga Levander

Sunday, August 11, 2013

07:08:2013 -- Ha tillit i mig


Sign up to Lord Emanuel messagesDagliga Budskap med Visdom och Inspiration

7 augusti 2013

Ha tillit i mig

 
Jag hälsar er, Ni Kära! Det är jag, Lord Emanuel som kommer för att vara med er i dag. Så gott att vara med er och känna av att ni känner mig. Du förstår, Min Kära, i detta är vi tillsammans, du och jag och alla dina bröder och systrar. Er kärlek är så viktig för mig liksom min kärlek är för er och er kärlek till era bröder och systrar är lika viktig för mig som er kärlek till mig. För hos era bröder och systrar finns aspekter av er Fader och er Moder Gud och er kärlek och tacksamhet för era bröder och systrar för er närmare mig och jag kan föra er närmare Gud. Jag överbryggar den klyfta till er Fader-Moder Gud som ni inte kan överbrygga själva. Så långt har mänskligheten fallit från Nåden (Grace). Se mig stå bakom varenda en av era bröder och systrar och var medvetna om att er frälsning är en ansträngning i samverkan. 

Allting i detta universum arbetar FÖR dig. Det gäller även en broder som du hellre undviker eller finner det utmanande att vara i närheten av. Varje broder eller syster som du stöter på har en gåva till dig, INGENTING ANNAT. Bara ditt ego kan uppfatta det på något annat sätt och det gör det, Min Kära. Ditt ego kommer att övertyga dig om något annat. Du Kära, detta är en fundamental Sanning som du måste lyssna till igen, allting i detta Universum arbetar FÖR dig. Var uppmärksam i varje ögonblick allteftersom ditt liv utspelar sig framför dig och den här Sanningen blir uppenbar för dig. Ditt ego släpper bara igenom din medvetenhet om det, som det vill att du ska uppfatta. Detta är egots beskydd av det som bara tjänar de tankar och trossystem som skapade det, vilka innebär att du är separerad från Fader-Moder Gud. 

Släpp det, Mina Kära, låt det gå. Låt alltihop gå, ge upp den här illusionen, släpp den bara. Var i frid. Oavsett hur ditt liv ser ut, var medveten om att allt samverkar för att du ska komma fram till ett större uttryck av dig själv. Ju mer du släppa taget och förstår att det finns en större intelligens i arbete som utvecklar händelserna i ditt liv, desto mer kommer du att ledas in i glädjen. Detta är Gud som arbetar GENOM dig. Ditt ego kan inte förhindra att Guds Ljus kommer in i dig, men det kan förhindra att Guds Ljus lyser fram genom dig. Ju mer du låter komma in, desto mer glädje kommer du att uppleva och detta är verktyget för din urskiljningsförmåga. När du känner glädje, associera glädje med att erkänna Fader-Moder Gud inom dig och genom dig och när du känner elände associera elände, kaos och katastrof som ett resultat av att du lyssnat till och tillåtit egot inta Guds ställe. 

Mina Kära, er tillit till processen att tillåta är ännu inte så stark som den kunde vara, men ni är ordentligt på väg. Känner du det? Känner du större glädje i de stunder då du kommer ihåg och verkligen låter Gud lysa fram genom dig? Fångar du upp dig själv i djup tacksamhet för en bror eller syster som gör något för att få dig att le? Känner du dig fylld med djup frid och oerhörd glädje medan du tittar på en fågel som flyger från träd till träd och sjunger sin sång för dig? Och mina kära, detta är min poäng. Fåglarna i träden, de sjunger för dig och endast för dig, sången på radion spelas för dig, var uppmärksam på orden, på gatuskylten, på butikens namn. ALLT, Du Kära, samverkar just för dig om du är uppmärksam. I varje ögonblick av ditt liv får du stöd, du är älskad och blir vägledd. Slappna av i detta som om du skulle luta dig tillbaka i en stor mjuk fluffig kudde. Det är verkligen så enkelt och livet kan faktiskt vara så trevligt och njutbart! 

Under så lång tid, Ni Kära, har ni kämpat och lidit och ni har djupt förankrat tron på att livet är tufft, en kamp i motlut, och varför? Det här är en fråga egot aldrig vill att du ska fråga dig själv ..... varför håller jag på med detta? För ditt ego kommer att ha en miljon strategier för att hålla dig så upptagen att du inte kan hitta lätthetens och nådens väg, för längs den vägen finns slutet på dess existens eller det tror så. Slappna av och släpp taget, allting tas väl om hand i förväg om du bara litar på mig och litar på att jag vägleder dig och litar på att du kommer att finna mig inom varenda en av dina bröder och systrar, och visar dig mot ett större uttryck av dig. 

Er utveckling rullar på allt snabbare, Ni kära, kan ni känna det? Energierna med gudomlig kärlek genomdränker er planet som aldrig förr och börjar äntligen göra skillnad för er, vilket ni konkret kan känna och uppleva. Ni lär er snabbare och fullföljer varaktiga förändringar snabbare. Saker och ting börjar bli lite enklare, Ni Kära, eller hur? Ni glömmer inte så lätt, ni känner er mer solida i er kunskap. Ni är så djupt älskade, uppskattade och värderade att det ligger bortom er förståelse. 

Jag kallade på er och ni svarade, mina dyrbara Hjärtan. Er höjning upp och ut ur dualiteten är given. Vi är Segerrika. Detta är mitt löfte till er. JAG ÄR Lord Emanuel och jag går med er varje steg på vägen. Gud välsigne er, mina kära Hjärtan, Gud välsigne er.

Förmedlat av Gillian Ruddy.

Detta meddelande är en gåva, känn dig fri att kopiera och dela med dig av det. Men i den Uppstigne Mästaren Lord Emanuels namn hävdar jag den allmänna upphovsrätten till detta budskap

Tidigare budskap, se:

Kontakta oss:

Översättare: Inga och Cagga Levander

Saturday, August 3, 2013

02:08:2013 -- Låt Mig Älska Dig


Sign up to Lord Emanuel messagesDagliga Budskap med Visdom och Inspiration

2 augusti 2013

Låt Mig Älska Dig

 
Jag hälsar er, Ni Kära! Det är jag, Lord Emanuel, som kommer för att hälsa på er ikväll, för det är kväll här när budbäraren tar emot mina ord. Men var ni än befinner er, när ni än läser de här orden, ÄR JAG med er, Ni Kära. JAG ÄR alldeles vid sidan om er medan ni läser de här orden. Om du vill, ta dig tid att ta några djupa andetag in genom näsan och ut genom munnen och andas in Ljuset från din själ, från Allt Som Är, - se dig andas ut allt det täta, all negativitet som du kan. Ge den inte någon innebörd, god eller dålig, se den bara som densitet, täthet, som lämnar och ger rum för mera Ljus att komma in i din fysiska kropp. Efter några få sådana här andetag, Mina Kära, är du mer uppkopplad till dig själv och förenas därmed mer med mig, och med Allt Som Är. Det måste kännas bättre nu, Mina Kära, och om du ännu inte känner min närvaro på något sätt, blunda bara en sekund och känn med ditt hjärta, säg mitt namn och känn ditt hjärta expandera i bröstet på dig. Tala nu om för mig, är jag med dig? 

Därför att, Kära Hjärtan, JAG ÄR alltid med er oavsett hur bra eller dålig du bedömer dig själv vara, JAG ÄR alltid med dig. Därför att, jag ser inte ditt falska jag, jag ser inte egot som vill hålla dig fast. Det har makt över er, Ni Kära, men det har inget inflytande över mig. Ni är obefläckade i mina ögon, rena och oskuldsfulla för det är inte ni som gör misstag, det var inte ni som ville bryta mot Guds lagar, det är inte ni som har gjort saker som får er att känna skuld. Det är inte ni, Ni Kära, det är det verkligen inte. Ditt ego har övertygat dig om att det är du, - att du bär skulden, att du är kapabel till att vara en "dålig" människa. Ditt ego har lurat dig och du tror så starkt på det, så du kan gå mycket långt för att bevara detta som din sanning. 

Mina Kära, det är dags att koppla er loss från egot och börja avvisa dess falska påståenden om den du är. Det är inte du, det är en skapelse som du själv gjort och allt som inte är skapat av Fader-Moder Gud är inte verkligt. Det är dags, Kära Hjärtan, att lägga ner det svärd ni så tappert svingat för att skydda ert ego, för nu måste ni börja inse att ert ego inte är värt att skydda. Det är en fragmenterad del av dig som ändå inte är du. Du bara tror att det är så, och har fäst dig vid det. Det är dags att Älska ditt ego tillbaka in i Ljuset och till det arbete som det var avsett för. För dig måste detta kännas som en omöjlig uppgift för den kräver en flitig bevakning av dina tankar och det krävs fokusering hela tiden, någonting som ni lärt er att bli väldigt dåliga på. Och mina vänner, som många av er är väl medvetna om, er yttre värld arbetar ofta mot er. Dina tankar är ofta inte dina egna och du möter många utmaningar bara för att hålla dig kvar i kroppen, för att inte tala om att vara en vaksam väktare över dina tankar. Misströsta inte, Ni Kära, och jag måste le vid den här punkten eftersom endast egot kan misströsta, känn er dock inte modfällda, för jag kan hjälpa er. 

Mina dyrbara själar, jag kan hjälpa er. Be mig om det och jag kan förena mig med ert högre sinne, förbi det lägre sinnet och egot och jag kan hjälpa till med en uppgift som mycket väl kan kännas oöverstiglig. Be mig, och jag kommer, för det är mitt jobb att hjälpa mina Bröder och Systrar med sina sinnen, för att hjälpa Ljuset lysa på egot och återställa ert sinne till att vara ett med Fader-Moder Gud. 

Mina Kära, jag har inget mer att tillägga till det här budskapet, men jag skulle vilja be er om en sak. Kan du sitta med mig några minuter, så länge som det skulle ha tagit att skriva ytterligare några ord? Låt oss sitta tillsammans i tystnad, låt mig Älska dig. Låt mig Älska er, Ni Kära, för ni älskar er inte alls tillräckligt själva. 

Ni är Söner och Döttrar till vår Fader-Moder Gud. Detta är Sanningen, och detta är mitt löfte till er. JAG ÄR Lord Emanuel. Vilken ytterligare anledning behöver ni för att älska er Hem? 

Sitt tillsammans med mig ett tag. Jag tackar dig. Jag älskar dig. Jag välsignar er, mina dyrbara Hjärtan. Gud välsigne var och en av er.

Förmedlat av Gillian Ruddy.

Detta meddelande är en gåva, känn dig fri att kopiera och dela med dig av det. Men i den Uppstigne Mästaren Lord Emanuels namn hävdar jag den allmänna upphovsrätten till detta budskap

Tidigare budskap, se:

Kontakta oss:

Översättare: Inga och Cagga Levander