Monday, June 8, 2015

Svenska -- Lord Emanuel: JAG ÄR Sanningen, Sanningen JAG ÄRBudskap med Visdom och Inspiration

7 juni 2015

JAG ÄR Sanningen, Sanningen JAG ÄR

I AM the Truth, the Truth I AMJag hälsar er, Mina Kära. Det är jag, Lord Emanuel som kommer för att vara med dig och tala till ditt hjärta idag. Andas djupt, Dyrbara Hjärtan. Ta ett djupt andetag. Ta dig en stund och bara var stilla, var i din andning. Använd din andning som en väg till stillhet, lång, långsam inandning och lång, långsam, djup utandning medan du gör ljudet HA eller AH när du andas ut som om du släpper ut en mycket stor suck av lättnad, för ärligt talat är det detta du gör. Den känsloupplevelse som du kallar lättnad är ljudet HA, det är ditt hjärtas ljud, ljudet hos din kropp som i detta föreningens ögonblick slappnar av och släpper taget. Andas djupt ännu en gång, Min Kära, var stilla och känn hur jag stiger ned i och omger dig. Var inte rädd, var inte rädd för att öppna dig på det här sättet, Kära Hjärta. Det är jag, Lord Emanuel och jag känner dig och jag Älskar dig. Försiktigt, försiktigt, stiger jag ner, ned i och runt omkring dig. Andas in den djupa avslappningen, låt ditt nervsystem varva ner och ta emot det som finns tillgängligt för dig just nu i detta dyrbara ögonblick som vi delar.

 Kära Dyrbara Hjärta, det är en källa till stor sorg att jag blockeras från många av era hjärtan på grund av religiösa samfund (övers.tillägg: Lord Emanuel, Sananda och Jesus är olika namn på samma Varelse.). Jag uppmanar dig att lägga undan allt som du tror att du vet om mig och bara ta emot mig hos dig såsom en aspekt av Skaparen till en annan. Låt mig ingjuta Sanningen i din Varelse, låt mig väcka upp den i ditt hjärta. Allt du behöver veta finns i ditt hjärta och allt du behöver veta kommer att träda in i ditt medvetande i den stund du behöver veta det.

 Kära Dyrbara Hjärta, det är dags att sluta söka och söka och söka för att få veta, få veta, få veta. Du vet redan. Du är Sanningen, det finns ingen bok på denna Välsignade Jord som kan lära dig någonting. Och detta är Sanningen.

 Mina Kära, många av er kommer naturligt fram till detta och ni står på tröskeln till att förstå och VETA att ni har allting inom er som ni behöver. Detta är sant i varje ögonblick, men känslan av att veta allting känns som om ni inte vet någonting och misstaget ni gör är att blanda ihop de två. Det känns som ett stort tomrum av ingenting (nothingness). Och för er, Kära Dyrbara Hjärtan är detta faktiskt en mycket enerverande känsla. Ni är så väldigt vana vid känslan av att ni måste veta allting hela tiden, att ni kan verka dumma om ni inte fyller ert huvud med kunskap från böcker, andliga texter, eller om ni inte kan upprepa andliga citat så tror ni att ni är mindre andliga.

 Du Kära, du har en ständig tillgång till det oändliga flödet från Allt Som Är. När du behöver veta något kommer det att flöda till dig utan ansträngning och utan avbrott. Och när du inte behöver veta något kommer det att kännas som ett tomrum. Snälla, jag ber dig, när du känner dessa tomhetens stunder, och det kommer du att göra, Du Kära, i en ständigt ökande takt, så få inte panik.

 Andas och slappna av i känslan av ingenting. Förväxla inte detta tillstånd med att vara dum eller med att tappa förståndet. För ärligt sagt har du redan tappat förståndet, för annars hade du inte lagt märke till att den här planeten är galen! Full av galenskap styrd av vansinniga människor .... ni har redan tappat förståndet! Den tomhet som ni känner är upplösningen av det egoistiska behovet att veta och hålla kvar information för att känna er trygga. Ni behöver inte längre komma ihåg någonting, men ni behöver faktiskt odla Tilliten till att det ni verkligen behöver veta kommer till er exakt när ni behöver det.

 Andas, Kära Hjärta. Kan du redan känna känslan av Frid stiga ner över dig och den avslappning som kommer när du kan släppa taget om att försöka komma ihåg någonting? Oh, Kära Välsignade Hjärta, det känns inte annat än Gudomligt ... föreställ dig det där!

 Så mycket av det ni tänker på som sanning har kommit till er genom det skrivna ordet utifrån någon annans upplevelse. Du Kära, det är dags att ta sig bort från de boksidor som skrivits av andra människor och stiga in i din egen boks upplevelse. Börja med att göra kopplingarna mellan den teori som du har lärt dig och den aktuella känslan och upplevelsen som den direkt talar till dig. Ingen kan känna till din erfarenhet och det är på tiden att du uppskattar din egen erfarenhet och visdom, vilken enbart du bär på, på ditt unika sätt, och värdera det som kommande från den Mästare du är.

 För att verkligen kliva in i ditt Mästerskap och verkligen vara medveten om din kraft krävs det att du dämpar egot vilket dyker upp inom er alla. Först när ditt ego har lösts upp och intagit sin rätta plats i din Varelse kommer du att kliva in i ditt sanna Mästerskap, för bara då kan du få tillgång till en sådan kraft och oändlig visdom utan att bli en makthungrig galning som överöser alla med "din sanning", i stället för att tyst röra dig genom den här världen och beröra andra med din tystnad medan Guds strålande Ljus och Kärlek strålar ut från dig och berör allt som finns inom ditt energifält och därbortom.

Kära Hjärta mycket få böcker kommer att tala om för dig hur upplösningen av egot och steget in i din egen Sanning verkligen känns, eftersom få författare faktiskt upplevt det du upplever.

Var stilla och vet att JAG ÄR Gud.

Allt finns inom dig kära Dyrbara Hjärta, inom dig finns allt. Detta är mitt löfte till dig. Jag vandrar vid din sida, i tjänande till Mästaren därinne, vänd dig om och möt mig ansikte mot ansikte, visa mig ditt flammande Heliga Hjärta och se att det är detsamma som mitt. Lägg ner det du tror att du vet om mig och om hela världen, det som kommer från boksidor, även om boken presenteras som evangeliets sanning. Sanningen finns inom dig. Du är Sanningen. Gud välsigne era Dyrbara Hjärtan. Jag bugar mig inför den Gudomlighet som slår inom dem alla.

Jag Älskar Er.

Förmedlat av Gillian Ruddy.
Detta meddelande är en gåva, känn dig fri att kopiera och dela med dig av det. Men i den Uppstigne Mästaren Lord Emanuels namn hävdar jag den allmänna upphovsrätten till detta budskap.
Om det här meddelandet ger dig något och du känner att du vill ge ett bidrag som tack och möjliggöra en fortsättning på denna service är det möjligt att göra det genom att klicka på websidan nedan:
Donationer mottas med tacksamhet
Tidigare budskap och donation, se:
Bestrålad Konst tillgänglig:
Kontakta oss/Hjärtaktivering/Skicka frågor:


Översättare: Inga och Cagga Levander

No comments:

Post a Comment