Sunday, May 24, 2015

Svenska -- Budskap med Visdom och Inspiration 24 maj 2015 Tillit (Faith)Budskap med Visdom och Inspiration
24 maj 2015
Tillit
(Faith)


Jag hälsar er, jag hälsar er, Ni Kära! ÄNTLIGEN, WOOHOO!!! Det är jag. Lord Emanuel, Mina Kära, JAG ÄR här. Jag kan inte hålla inne med min upphetsning över att ha nått detta viktiga steg i tillväxt och utveckling, inte bara hos den här budbäraren, utan hos Dig som just nu läser dessa ord och hos den här planeten och hela Universum och därbortom ... vi korsar verkligen Tröskeln och på ena eller andra sättet kommer ni att klara er till andra sidan. Det var inte detta ni förväntade er, Mina Kära, eller hur? Detta är inte den resa ni tecknade er för? Ni ifrågasätter allt? Vad är det som pågår? Varför är vi ännu inte i himlen? Varför ligger inte Edens lustgård utanför mitt fönster? Varför fungerar bankerna fortfarande? Varför talar politikerna fortfarande rent strunt? Varför, varför, varför?

 Har du kommit ner på knä nu? Har du fått nog? Har du inga valmöjligheter längre? Har du ingenstans att ta vägen? Finns det ingenting kvar?

 Nu får det vara nog? Verkligen? Vid vilken punkt är detta sant för dig och bara för dig? När tänker du sluta med att vända dig bort från dig själv? För i din ädla strävan att förändra världen, rädda planeten och förändra den här kära Jorden och skapa Fred och välstånd till alla, vänder du dig bort från dig själv.

 Du kanske tror att du gör raka motsatsen, men i själva verket Min Kära, vänder dig bort från dig själv, när du ser på det lidande och den orättvisa som fortfarande härjar på er planet. Och ännu fler Bröder och Systrar har gett sina liv i Nepal för att ge er ytterligare en möjlighet att se Sanningen. Kommer du att hålla på med att titta på i fasa, och försöka förändra det som finns utanför dig själv? Därför kommer det att fortsätta att ske, Min Kära, och jag kommer inte att sticka under stol om detta. Den skräck som du ser utanför dig själv kommer att fortsätta att visa sig i din verklighet så länge du tror att det är så.

 Den skräck som ni dagligen bevittnar i era nyheter och media, på era TV-skärmar och i era tidningar, de lögner som fortsätter att strömma ur munnen på era ledare kommer inte sluta förrän skräcken inom er upphör. Och jag vet att ni har fått nog.

 Tillräckligt med kämpande, ​​tillräckligt med att höra att saker och ting kommer att bli bättre, tillräckligt med falska löften och till synes ändlösa krav på era goda hjärtan att ge och ge mer.

 Du Kära, jag säger detta rakt på sak som jag gör, eftersom jag direkt vänder mig till ditt ego, det som håller den här illusionen samman. Ditt Heliga Hjärta som slår inom ditt eget bröst är universums centrum, inom dig har du bokstavligen världen och det du gör mot dig själv kommer du att se utanför dig själv tills du äntligen vänder dig inåt och Älskar dig själv och blir fri.

 Många av er har kommit in i den här viktiga delen av er utveckling, ingenting fungerar, ingenting tillfredsställer er, ingenting som brukade fungera fungerar längre, ditt ego håller på att veckla ut sig i en hastighet som du inte kan hålla jämna steg med och det känns som depression, besvikelse, ilska, sårbarhet, förbittring, förtvivlan, en önskan att lämna den här planeten, ingenting att leva för.

 Min Kära, på knä, blödande och med ingenting kvar, och ingenting som fungerar för dig, det är där "gummisulan möter vägen" så att säga. Det är nu du måste BEHÅLLA DIN TILLIT. När allt annat omkring dig är i oreda och kaos, när alla dem som du håller kära, men fortfarande går i sömnen, förlorar kontrollen på grund av allt det som har bubblat upp inom dem som de inte förstår, måste du behålla din tillit.

 Mina Kära, ni är annorlunda, i era hjärtan ligger vilande en tillit till den Store Guden och Högste Skaparen, Alltings Herre, den Allsmäktige Evige JAG ÄR. Du har ett starkt diamantcentrum i ditt hjärta som är polerat och mångfacetterat och det är annorlunda eftersom det tidigare har avtäckts i många paradoxer, och du behöver inte gå långt för att veta att det finns där. När allt annat ger upp, när allt annat ligger ner och väntar på att räddas, kommer inte du att göra det. Det är då du förstår hur stark din Tillit är, och i vissa fall är den allt du har kvar.

 Tillit, Min Kära, Tillit är allt du behöver nu. Känn ordet i ditt hjärta, låt mig blåsa in det i och igenom hela din Varelse för jag kan inte uttrycka i ord vad Tillit är och vad den betyder för dig personligen. Ge mig 10 minuter av din jordiska tid för att ingjuta ditt Väsen, för att väcka upp din Tillit, för att förmedla till dig vad det verkligen innebär att leva med Tillit och enbart Tillit i varje andetag och i allt som du gör.

 Tillit, Mina Kära, Tillit. Håll kvar den nu. Och allt skall vara eder givet. Detta är mitt Löfte till Er. JAG ÄR Lord Emanuel och jag älskar era Dyrbara Hjärtan mer än ni någonsin kan föreställa er. Tillit, Tillit, Tillit. Livet kanske inte ser ut som ni vill att det ska se ut men detta är när er sanna natur avslöjas. Var och en av er är en hjälte, som har gjort detta ett otal gånger tidigare, detta är ingenting för er Kära Dyrbara Hjärtan och innerst inne vet ni om det och det är det jag talar om. Behåll Tilliten. Du behöver inte gilla det. Andas och res dig. Nu. 10 minuter av din tid är allt jag begär, andas tillsammans med mig, låt mig visa dig Vägen. Gud välsigne ditt Dyrbara Hjärta.
                                    
Jag älskar dig.
                                    

Meddelande från Budbäraren - De av er som har följt den här undervisningen ett tag kommer kanske ihåg att Emanuel ibland ger mig en sång som följer med meddelandet. Detta var ett sådant budskap och här kommer sången (vrid upp volymen, ta fram din luftgitarr, du kommer att behöva den! Att stå på ett bord med en hårborste som mikrofon är ett tillval) ........... .


Och från mitt hjärta till er, jag vandrar den här vägen tillsammans med Emanuel precis som ni gör. Det är inte lätt, den är inte för någon med svagt hjärta, och jag känner till er kamp. Jag kan känna era hjärtan genom mitt eget och även om vi kanske inte känner varandra personligen, går vi tillsammans. Ingen av oss är ensam. Håll igång, sätt den ena foten framför den andra, och när allt annat är borta och du fortfarande andas, är du Segerrik. Du är god nog och jag älskar dig djupt. Tack för att du vandrar tillsammans med mig.
Må ni bli välsignade.


Förmedlat av Gillian Ruddy.
Detta meddelande är en gåva, känn dig fri att kopiera och dela med dig av det. Men i den Uppstigne Mästaren Lord Emanuels namn hävdar jag den allmänna upphovsrätten till detta budskap.

Om det här meddelandet ger dig något och du känner att du vill ge ett bidrag som tack och möjliggöra en fortsättning på denna service är det möjligt att göra det genom att klicka på websidan nedan:
Donationer mottas med tacksamhet
Tidigare budskap och donation, se:

Bestrålad Konst tillgänglig:
Kontakta oss/Hjärtaktivering/Skicka frågor:


Översättare: Inga och Cagga Levander

No comments:

Post a Comment