Tuesday, March 3, 2015

Himmelriket + En notering från BudbärarenBudskap med Visdom och Inspiration
1 mars 2015

Himmelriket
(The Kingdom of Heaven) 


Jag hälsar er! Jag hälsar er, Ni kära! Det är jag, Lord Emanuel, som kommer för att hälsa på er igen idag. Oj, oj, oj, jag tyckte jag var glad över att vara med er förra gången men jag finner att JAG ÄR mer tacksam än någonsin över att vara här. Det är allt svårare för mig att komma igenom till den här budbäraren eftersom hon kämpar med själv- tvivel och förvirring, kaotiska yttre omständigheter och en kallelse till detta arbete som hon inte kan ignorera. Hon klänger fast vid de sista resterna av det hon känner till i sin tredimensionella verklighet, vid det som har varit allt hon känt till under den största delen av sitt liv, men jobbar med att släppa de sista få saker som hon känner att hon behövt för att hålla kontrollen och inte riktigt kan släppa. Men detta är det viktigaste arbete som hon kan göra, även om det för henne inte verkar finnas något sätt att få tiden att räcka till för det arbete som kallar hennes djupaste Varelse framåt. Men hon fortsätter att kämpa för att släppa allt som står i hennes väg för att helt tillåta den fritt flytande dansen tillsammans med Skapelsen som tålmodigt väntar henne. Hur kommer jag att få tid? Hur kommer jag att tjäna tillräckligt med pengar för att leva? Är det något värde med dessa budskap? Fortfarande håller hon fast vid de allra sista bitarna av dessa bekymmer, de allra sista bitarna av smörja som ibland kan vara de mest envisa. Låter något av detta bekant? Tack ni alla för ert tålamod med budbäraren och all den kärlek och det stöd som ni sänder henne. Hon tar emot den och får hjälp av den även om hon inte är direkt eller medvetet medveten om det.

Är ni lika tålmodiga och kärleksfulla med er själva, undrar jag, Kära Dyrbara Hjärtan? Just nu överför jag er kollektiva kärlek till budbäraren och hon är alldeles överväldigad av den kärlek och det stöd hon har runt om i världen för dessa budskap. Hon har lurat sig själv att tro att det bara är jag och hon och hennes lilla "krypin" och hennes dator och kanske hennes mamma och bästa vän som läser dessa budskap! På det här sättet kan hon gömma sig från det faktum att dessa budskap går vitt och brett och berör hjärtan hos fler människor än hon tillåter sig själv att föreställa sig. Varför spelar ni små, Mina Kära? Jag frågar detta ännu en gång, men naturligtvis vet jag svaret.

 Andas tillsammans med mig, Mina Kära, andas och slappna av.

 JAG ÄR här, JAG ÄR kommen för att vara tillsammans med er, och anledningen är att dessa budskap når vitt och brett och fyrar av energi rakt in i hjärtat på så många av er runt om i världen. Det beror på att dessa budskap är en energiöverföring, inte bara ord på den sida du läser. Du tar samtidigt emot en energiöverföring via dessa ord in i din Varelse som integreras hos systemen inom alla dina kroppar, och ger dig konkreta förändringar och en påtaglig höjning av din medvetenhet och en förhöjning av ditt medvetande.

 Detta kräver din medverkan och det är därför vi börjar nästan alla överföringar med att jag bjuder in dig till att andas med mig. Så låt oss andas tillsammans nu. Var medveten om att jag är med dig, det finns det inte något tvivel om. Om någon av er fortfarande är osäker på vem JAG ÄR och vad min verksamhet handlar om här med dig, då inbjuder jag dig att vara stilla, andas med mig och vänta så länge som det tar i absolut stillhet att fokusera på din andning, på din andning med din uppmärksamhet på platsen för ditt hjärta. Och vänta. Låt känslan av tvivel uppstå inom dig, låt den skölja genom dig, medan du andas hela tiden och låt den andningen slappna av varje cell i din kropp. Vad ligger under tvivlet? ... Rädsla?

 Låt den rädslan skölja genom dig, bli kvar och BEVITTNA rädslan, och kom ihåg att du inte är dina tankar och inte heller är du dina känslor, de är helt enkelt en del av upplevelsen. Du är den Eviga Själen hos det Enda JAG ÄR, individualiserad för att uppleva varje aspekt av dig själv. Andas in den sanningen, Min Kära, för i den hittar du en trygghet och frid som kommer att bära dig genom varje yttre eventualitet som kan komma din väg.
 Min Kära, ingenting utanför dig kan ge dig trygghet. Ingenting utanför dig kan ge dig den kärlek du söker. Ingenting utanför dig kan ge dig tillförsikt om att du gör rätt val eller gör det rätta. Du kan inte göra fel. Din seger är garanterad.

 Ett nytt andetag, Min Kära, det är viktigt, och jag önskar att du ska vara med mig fullständigt och djupt medan jag förmedlar dessa ord till dig. Andas och slappna av, slut dina ögon om det hjälper, lägg dig ner om du så önskar, JAG ÄR med er nu och det är min önskan att ni känner i era hjärtan att det är en absolut sanning.

 Känn den Kärlek som du strålar i ditt hjärta. Detta är Källan till Allt Som ÄR i ditt liv. Andas, slappna av, släpp in denna obestridliga Sanning genom din andning. Du är Skaparen inkarnerad. Individualiserad Närvaro av Gud JAG ÄR.

 Gud är Kärlek, Kärlek är Allt Som Finns. Allt som finns att göra är Kärlek från denna plats, med varje andetag du tar, oavsett vad som presenteras för dig, oavsett vad som sägs till dig, oavsett i vilken yttre presentation livet visar dig, så får du möjlighet att Älska vad det än är tillbaka till Källan. Vandra tillsammans med mig, Mina Kära, detta är den väg jag redan har lagt ut för er, jag har lyst upp vägen, du behöver inte snubbla runt i mörkret, följ mitt spår av Ljus och jag kommer att vandra tillsammans med dig hela vägen.

 Vila nu, Mina Kära, ni har uppnått allt ni kom hit för att uppnå. Det finns inget mer att göra nu, utom Kärlek. Detta är mitt löfte till er. JAG ÄR Lord Emanuel och jag älskar er, Dyrbara Hjärtan, mer än ni kan föreställa er. Himmelriket är ert Heliga Hjärta. Stig in med hjälp av Kärlekens Guldnyckel och Allt skall vara Eder givet. Ge mig nu 10 minuter av er Jordiska tid så att jag kan överföra Sanningen och enkelheten i det Allsmäktiga uttalandet till er. Tack. Gud välsigne Er.


En notering från Budbäraren


Kära Älskade Vänner,

Jag kommer väldigt ödmjuk till er i dag med det budskap som jag just tagit emot från Emanuel. Hans ord får mig att känner mig väldigt blottställd, men jag har förstått allt som Han delgav mig angående att jag avskärmat mig från det här arbetet. Han finns här med mig nu medan jag skriver och jag vet vad jag ska göra, - känner allt som finns att känna vad gäller detta, känner allt det som det för med sig hos mig personligen, och jag låter den där energin skölja igenom mig för att upplevas och sedan förvandlas till Kärlek. Tack, jag älskar dig, är mitt nya inre mantra för allting som kommer in i min erfarenhet, inklusive tankar och känslor.

Jag har blivit överöst med frågor och jag har tillåtit mig själv att överväldigas av uppgiften att besvara dem. Två utmaningar har uppstått, många av era frågor är mycket långa och personliga och jag ville inte publicera dem på hemsidan. Ytterligare en uppenbar utmaning, som jag inte såg komma, var att många av era frågor inte är på engelska och behöver översättas för mig.

Var snälla och ha tålamod. Om du har ställt en fråga kommer du att få svar. Jag arbetar mig fram genom dem.

Jag har även kämpat med det som plågar så många av oss som arbetar på uppdrag av det Ljus som vi är ...... pengar! Min tid är värdefull för mig och jag har börjat förstå att den tid som jag lägger på budskap och frågor är en energiutgivning som i en perfekt värld borde balanseras av dem som tar emot. Vi vet alla detta, att ta emot utan att ge, ger obalans till världen.

Jag gav min tid gratis i det förflutna eftersom jag hade råd med det och jag insåg inte mitt egenvärde. Båda dessa saker har förändrats. Nu efter överföringen av kärlek från Emanuel i dag å allas vägnar inser jag vikten av de här budskapen Jag önskar verkligen fortsätta med att överföra hans visdomsord och tröst till er, men som alla andra behöver jag pengar för att leva medan vi fortfarande lever i en värld som använder pengar som utbyte. Jag tar det lugnt med detta och en lösning kommer att presentera sig. Jag uppskattar verkligen era bidrag och låt mig gärna veta hur ni känner.

Tack så mycket för er kärlek, ert stöd och de penningdonationer som verkligen kommer. Jag kände allas er kärlek idag såsom aldrig förr och jag är så ödmjuk och tacksam mot er alla. Jag har inte kunnat ta emot det medvetet förrän nu.

Jag skickar min kärlek till alla som befinner sig i en liknande kamp med att balansera själens väg med livets realiteter på denna underbara Jord, - vi kommer att segra!

Jag älskar er med Allt som JAG ÄR
Välsignelser till era modiga hjärtan

GillianFörmedlat av Gillian Ruddy.
Detta meddelande är en gåva, känn dig fri att kopiera och dela med dig av det. Men i den Uppstigne Mästaren Lord Emanuels namn hävdar jag den allmänna upphovsrätten till detta budskap.
Om det här meddelandet ger dig något och du känner att du vill ge ett bidrag som tack och möjliggöra en fortsättning på denna service är det möjligt att göra det genom att klicka på websidan nedan:
Donationer mottas med tacksamhet
Tidigare budskap och donation, se:
Bestrålad Konst tillgänglig:
Kontakta oss/Hjärtaktivering/Skicka frågor:


Översättare: Inga och Cagga Levander

No comments:

Post a Comment