Tuesday, August 26, 2014

24:08:2014 -- Var i Frid

Sign up to Lord Emanuel messages

Budskap med Visdom och Inspiration

24 augusti 2014

Var i Frid
(Be at Pease)

 Jag hälsar er! Jag hälsar er, Ni Kära! Du milde, så mycket sparkande och skrikande som pågår! Andas med mig nu, Min Kära, och känn dig OK med det som utspelas runtom på er planet, och med det menar jag finn Frid i det. Det råder ingen tvekan om att de grymheter som begås är precis detta, motbjudande grymheter av ofattbar fasa. Om detta råder ingen tvekan, Mina Kära. Att finna frid i detta är inte att göra Ljus av det, så att säga, utan att inte engagera sig i dess drama. Låt er INTE dras in i "striden", Mina Kära, oavsett om det är en kamp för Ljus över mörker eller för Israel över Palestina eller för Ryssland över Ukraina. Även om det kanske inte ser så ut på ytan av er Välsignade planet så har samtliga strider nu utkämpats, Mina Kära, och det är dags att lägga ner era vapen och dra sig bort från dramat, oavsett om det är energi-vapen i ditt eget hem eller vapen i Gaza. Mer och mer känner ni detta, Mina Kära, - ni känner Enhet och förståelse för era bröder och systrar som aldrig tidigare. Ni börjar känna medkänsla och "enhet" hos alla ting. Det börjar bli uppenbart på er Jord medan den rör sig från tanke till verklighet (from concept to reality).

Thursday, August 21, 2014

18:08:2014 -- Always with You)


Sign up to Lord Emanuel messages
Budskap med Visdom och Inspiration

18 augusti 2014

Alltid med Dig
(Always with You)


Jag hälsar er! Jag hälsar er, Mina Kära, kan ni känna det? Kan du känna den Kärlek som finns i varje andetag du tar? Var stilla, Min Kära, var stilla i denna stund, var fullständigt stilla i denna stund och överlämna dig till det som finns tillgängligt för dig just nu. Känn din Moder Jord under dina fötter, även om det är genom golvbrädorna och dina fötter faktiskt inte är placerade direkt på hennes kropp. Känn henne ändå genom dina fötter. Tillåt dig att förankra dig djupt inne i din Moder och känn Kärleken från Henne när du gör detta. Du är hennes barn som hon Älskar så djupt. Andas och var stilla. Tysta ner tjattret i ditt sinne och andas ut alla dagens bekymmer. Känn din krona öppna sig inför Himlarna, för din Fader, - öppna upp, upp, upp och förena dig högt ovanför dig och nå in i kosmos och känn din Faders kärlek flöda ner och in i dig, Hans barn. Andas, andas, andas in den djupa, djupa villkorslösa Kärlek som finns i varje andetag, och om du tillåter det finns den nu i varje cell hos din kropp och andas, andas, andas och var stilla i den salighet som ligger i detta.

Monday, August 11, 2014

10:08:2014 -- Ta dig tid för dig själv (Take Time for You)

Sign up to Lord Emanuel messages

Budskap med Visdom och Inspiration
10 augusti 2014
Ta dig tid för dig själv
(Take Time for You)

 Jag hälsar er! Jag hälsar er! Mina Kära, det är jag, Lord Emanuel, som kommer för att vara med er idag, starkare än någonsin eftersom våra världar närmar sig varandra och slöjorna dras undan. Känn min närvaro hos er nu, Mina Kära, ta er en stund i era rastlösa liv. Ta dig en stund i lugn och stillhet för dig själv, för du förtjänar den här tiden, inte bara under den tid du läser detta budskap, utan varje dag, precis när du behöver det måste du ge dig själv tid och utrymme att bara vara. Var tillsammans med mig nu, Kära Hjärtan, låt oss kommunicera en stund, så att jag kan hjälpa er att känna lite mer än ni skulle kunna göra på egen hand. Oavsett hur upplysta ni är, oavsett var ni befinner er på den här vägen mina kära vänner, kan jag lyfta er, om ni tillåter mig att göra det. Och varför är detta till hjälp, Mina Kära? Därför att det ger er en tillfällig höjning, och en känsla av det som är möjligt, av det som ligger framför er, vad ni kommer att uppnå på egen hand. Låt mig ge er ett smakprov på det som är möjligt, för att lyfta er sinnesstämning och ingjuta Hopp och välgång, för att bara hålla er igång på er färd längs vägen med lättare steg och en ljusare väg.

Monday, August 4, 2014

02:08:2014 -- Slåpp (Release)

Sign up to Lord Emanuel messages

Budskap med Visdom och Inspiration
2 augusti 2014
Slåpp
(Release)

 Jag hälsar er, Ni Kära! Kära Dyrbara Hjärtan det är jag, Lord Emanuel, som välkomnar er! Välkomna! Hur mår ni i dag? Hur finner det här meddelandet dig idag? Är du lycklig? Är du ledsen? Mår du inte så bra fysiskt, sörjer du? Har du glädjefnatt? Eller är du uttråkad? Har du fått nog? Nöjd? Otålig? Arg? Lugn? Ta dig en stund, Min Kära, och ta reda på det. Ah, ah, ah, inte så snabbt!! När jag säger ta dig en stund, menar jag faktiskt, ta dig åtminstone en minut, för att VERKLIGEN känna var du befinner dig. Så är det, Min Kära, Du känner till tillvägagångssättet nu, ANDAS, ja, Andas. Den allt igenom viktiga andningen. Livgivaren? Ja, men så mycket mer, Du Kära. Andningen är den kontakt, det hjälpmedel genom vilket ditt medvetande förenar sig med varje nivå av ditt Väsen och genom vilken varje nivå av ditt Väsen hänger samman. Det är en utmaning att helt och fullt förstå detta från ert perspektiv och medvetandetillstånd, men jag vet att ni kan känna det. Andas in Ljuset och andas ut alla bekymmer och tvivel, all rädsla och upprördhet, alla täta energier, bara andas, andas ut dem alla och fråga sedan dig själv, hur känner jag mig eller ännu viktigare, vad är det som vill bli borttaget?