Saturday, March 8, 2014

06:03:2014 -- Självuppskattning

Sign up to Lord Emanuel messages 
Dagliga Budskap med Visdom och Inspiration

6 mars 2014

Självuppskattning
JAG ÄR här, jag kommer, Mina Kära. Det är jag, Lord Emanuel, som är här för att vara med er idag. Och då menar jag faktiskt att VARA med er. Känn in min närvaro nu, ta dig en stund och ta några djupa andetag ner i magen, djupt ner i magen och andas ut den här dagens alla tankar och bekymmer. Fortsätt med att göra detta så länge som det känns bekvämt att göra det eller tills du känner en djup känsla av stillhet, lugn och förening. Känn nu min Närvaro tillsammans med dig, ta dig en stund och skynda inte på processen, Du Kära. Var här nu, det finns ingen tid, vilket innebär att det inte finns någon brådska. Vi ska ingenstans och ju djupare du förenar dig desto djupare kommer du att känna "tidlöshet" där vi finns tillsammans i överflöd med all tid i världen, all Kärlek i världen, all Frid i världen. Allt Som Är finns tillgänglig för dig, är tillgänglig för dig just nu på denna oändliga plats.

Min Kära, om du låter mig hjälpa dig att förstärka den här känslan, ta ytterligare några andetag och be mig genast att jag ska hjälpa dig hitta den här oändlighetens plats, ett ställe där allting är möjligt, där ingen tid finns. Tack. Jag är djupt tacksam inför möjligheten att få hjälpa dig och tjäna dig på det här sättet. Mina Kära, många, många, många av er håller på att ”få till det " som ni skulle säga. Om det fanns något att få som redan finns! Det jag menar är att ni har kommit så långt, Mina Kära, verkligen långt. Du finns här och du kan uppleva icke tid, om du bara tillåter dig. Det är en enorm tillväxt och utveckling under det som i verkligheten är en mycket kort tid.

Och jag vet att ni, Mina Kära, känner det som om ni har vandrat den här vägen under en mycket lång tid och uppriktigt sagt har ni det, Dyrbara Hjärtan. Ärligt talat har ni förberett er längre för den här livstiden än ni kan inse just nu. Så ni är förlåtna om ni känner er litet trötta och för att ni tänker att den här vägen i den här dimensionella verkligheten aldrig tar slut. Men jag ber er ta er en stund, Mina Kära, och återigen med min hjälp, ta er en stund för att KÄNNA precis hur långt ni har kommit.

Andas nu igen tillsammans med mig, Du kära, om det känns bra för dig att göra det. Låt mig nu överskölja din kropp med en ökad medvetenhet om dina förmågor. Andas djupt, känn min närvaro och var Stilla och när det känns bra för dig att göra det, låt din andning gå tillbaka till den normala, men behåll ditt fokus på din mjuka andning. Var tillåtande, var tillåtande, var tillåtande Min Kära. Var stilla på denna plats så länge som det känns bra och KÄNN.

Ser du nu? Har du nu en klar uppfattning om precis hur långt du har kommit? Dina större talanger och förmågor börjar visa sig om du bara tar dig tid att inse detta. Erkänn detta och ta dig en stund för att uppskatta dig själv och allt det som du uppnått.

Mina Kära, många av er vandrar den här vägen ensamma. Ni kanske inte är fysiskt ensamma, vilket innebär att ni har familj och vänner, men många av er vandrar den här vägen utan att någon runt omkring er verkligen förstår den väg som ni befinner er på. Vi befinner oss alla på väg hem, Mina Kära. Tro inget annat, varje individ bidrar till den större utvecklingen antingen de är medvetna om det eller inte, men ni är medvetna, Ni Kära. Ni är medvetna om vem ni är och varför ni är här vid den här tiden. Detta kan vara ensamt och det kan isolera er därför att ni går i fronten, ni är Vägvisarna.

Det är i den positionen mycket lätt att glömma att ta sig tid att uppskatta sig själv, att uttrycka din erkänsla för allt det du har gjort för att komma till den här tidpunkten just nu. Ta ett andetag och ta dig en stund, Dyrbara Hjärta, säg Tack till dig själv, säg bra gjort till dig själv, säga bra jobbat till dig själv, linda armarna runt dig om det känns bra att göra det och ge DIG SJÄLV en kram. Inse hur långt du har kommit!

Och tänk, Kära Hjärtan, detta är bara de första baby-stegen in i en värld med obegränsade möjligheter. Tycker du att den Gudomliga Kärlek som öses över dig nu känns bra? Detta är bara en liten bråkdel av vad som finns tillgängligt för dig och vad som kommer till dig medan du sätter den ena foten framför den andra in i Ljuset. Detta är mitt löfte till dig. JAG ÄR Lord Emanuel. Oändliga legioner med Ljusvarelser hejar på er under er väg mot seger. Gud välsigne er, Dyrbara Hjärtan.


Förmedlat av Gillian Ruddy.


Detta meddelande är en gåva, känn dig fri att kopiera och dela med dig av det. Men i den Uppstigne Mästaren Lord Emanuels namn hävdar jag den allmänna upphovsrätten till detta budskap

Tidigare budskap, se:


Kontakta oss:

Översättare: Inga och Cagga Levander

No comments:

Post a Comment