Tuesday, February 18, 2014

13:02:2014 -- Utan rädsla

Sign up to Lord Emanuel messages 
Dagliga Budskap med Visdom och Inspiration

13 februari 2014

Utan rädsla


Jag hälsar er, Älskade Hjärtan! Det är jag, Lord Emanuel som kommer idag igen för att vara med er, för att skänka er helande energi och ge er ord som är laddade och kodade med en större betydelse än det först kan verka. Bekymra dig inte om att du missar innebörden, leta inte efter en djupare mening på ett sätt som kräver någon ansträngning från din sida. Slappna bara av i vetskapen om att kunskapen går in i din varelse med din egen tillåtelse och att den filtreras i ditt medvetande. Det som du inte kan förstå nu eller det som har en oändlig innebörd och djup, den innebörden kommer att lagras i ditt Heliga Sinne för att frigöras för dig när tiden är den rätta, eller när du har uppnått det stadium i din inlärning, då du är redo att ta emot den djupare innebörden och den djupare visdomen.

Andas in detta nu, Min Kära, andas in vetskapen om att allt kommer till dig, allt som du behöver veta flödar till dig utan ansträngning och allt du behöver göra är att vara öppen för att ta emot det. Medan du läser dessa ord, var medveten om att inget ont skall ske med dig. Mina Kära, på grund av rädsla blockerar och avvisar så många av er det helande och den kunskap som finns runt omkring er och som finns tillgänglig för er. Rädslan, vår gamle vän! Och det är inget fel med detta, Mina Kära, den är vad den är. Men var medvetna om att rädslan kan vara ett hinder för er utveckling, en utveckling som kan bli snabb nu, Mina Kära, om ni bara tillåter den att vara så. Du kan slappna av i kunskap om, att om du läser dessa ord, då har ditt Högre Jag, din Stora GudsNärvaro JAG ÄR framkallat detta. Du kan vara trygg, du är skyddad, inget ont skall ske dig. Koppla av i det här vetandet, slappna av och andas in detta och var öppen för att ta emot allt det som finns tillgängligt för dig i kunskap om att det finns högre makter än ditt mänskliga jag som håller dig så tryggt. Ha tillit och släpp taget.

Nu hör jag redan "nej-sägarna", jag känner redan motståndet hos er mot en del av dessa ord. Jag har förmedlat detta till er tidigare, Dyrbara Hjärtan och jag ber inte om ursäkt för att jag gör det igen, INGET ont ska ske med er, någonsin.

Nu har ganska många av er något att säga om detta. Därför ni hör dessa ord och ni vill så innerligt att de ska vara sanna, men ni säger "hur skulle det bli i en situation när min bil blir påkörd av en annan bil?" och "hur skulle det bli i en situation när jag inte ser något som ligger på marken och jag tappar balansen, faller och bryter armen och inte kan arbeta på veckor?” och "hur skulle det bli med människor som tror på Gud och ber varje dag och samvetsgrant ägnar sig åt sitt yrke och är goda människor och sedan drabbas av cancer? Hur är det med dem? Hur kan något ont inte drabba mig?"

Mina Kära, utmanande som det är för ert ego, så finns där en större bild. Utmanande som det är för er att acceptera, är er erfarenhet här på den här Välsignade planeten bara en ögonblinkning under er "livstid" i Skapelsen. Jag vet att det här livet verkar så väldigt verkligt och så väldigt viktigt, och det är det, Mina Kära, missförstå inte innebörden i det jag säger här. Det här livet är värdefullt, det här livet är så viktigt att det ligger helt bortom ord, MEN, Ni Kära, i sammanhang med Allt Som Är, är den här livstiden bara som en blinkning.

Inget ont skall ske med dig innebär att du, - DU inte ska skadas, du kan inte skadas, du är ett Evigt Väsen, en oändlig Individualiserad GudsNärvaro. Inget ont kan ske med dig även om du möter den övergång som ni kallar döden. DU DÖR INTE! Du flyttar dig helt enkelt in i en ny erfarenhet, en annan del av din resa ungefär som att gå av en buss vid en busshållplats. Faktiskt!

Dyrbara Hjärta, att inget ont skall ske med dig innebär inte att livet kommer till dig utan händelser. Du kommer att ansättas av utmaningar och du kommer att ställas inför händelser som kan vara obekväma. Det är hur du bemöter dessa utmaningar och hur du navigerar dig genom dem som bestämmer den erfarenhet du får. Och ju mer du fortsätter att vara orädd och möter utmaningar rakt på och tar fullt ansvar, desto lättare blir livet oavsett vad livet ställer till för dig. Du kan och kommer att röra dig utan ansträngning genom livet och tempot ökar och snabbare än du tror kommer allt du drömt om att presentera sig för dig.

Ingenting skall skada dig, varje erfarenhet bidrar till dig och är ett steg närmare Hem.

Ni har ingenting att vara rädda för förutom rädslan själv. Och ja, Mina Kära, det är väldigt lätt för mig att säga så utifrån min fördelaktiga utsiktspunkt, men jag förstår verkligen hur det är att leva i den täthet som ni gör varje dag under ert liv på den här Jorden. Emellertid gör du dig inte någon tjänst genom att vistas på denna plats. Höj dig, Du Kära, höj dig över den begränsade, täta och skumma lägre dimensionella existensen och var medveten om att du är trygg, att du kan öppna upp för allt som finns tillgängligt för dig. Obegränsad potential, gränslöst välstånd, obegränsad hälsa, obegränsad glädje, skoj och äventyr utan gränser.

Kom nu, Du Kära, vi har fått nog av jämmer och elände från er Jords yta. Låt oss ändra på detta för alltid. Höj dig Min Kära, res dig, Du LjusKrigare utan rädsla, Det är detta du verkligen är och detta är hur du kommer att minnas dig själv och allt du drömmer om kommer att komma till dig. Detta är mitt löfte till dig. JAG ÄR Lord Emanuel och vi är ordentligt försenade med en frihetsfest på er Jords yta. Vi kan inte börja festen utan dig. Gud välsigne er Dyrbara, Dyrbara Hjärtan!


Förmedlat av Gillian Ruddy.


Detta meddelande är en gåva, känn dig fri att kopiera och dela med dig av det. Men i den Uppstigne Mästaren Lord Emanuels namn hävdar jag den allmänna upphovsrätten till detta budskap

Tidigare budskap, se:


Kontakta oss:

Översättare: Inga och Cagga Levander

No comments:

Post a Comment