Tuesday, December 31, 2013

28:12:2013 -- Vad är julen?

Sign up to Lord Emanuel messages 
Dagliga Budskap med Visdom och Inspiration

28 december 2013

Vad är julen?

Jag hälsar er, Mina Kära! Det är jag, Lord Emanuel, som kommer för att hälsa på er idag. Jag litar på att ni alla har gått igenom julhelgen relativt helskinnade! Jag småskrattar för mig själv, eftersom jag kommer på den här helgen med en viss förvåning över vad den har blivit. Och fastän jag tycker om och finner ett nöje i detta, så finns det en allvarlig anmärkning som är litet tråkig, och den är att ni drivs samman som en hjord till ett levnadssätt som verkar vara utom er kontroll. För till största delen är det utom er kontroll, eller borde jag mer exakt säga, att ni står under kontroll. Naturligtvis är det helt inom er kontroll, men som med allting, Mina Kära, så har ni oddsen emot er. Ni bombarderas från alla tänkbara vinklar på ert väsens alla nivåer att bete er på ett visst sätt runt den här festhelgen.

Många av er är starka nog att göra det på ert eget sätt och många av er känner att ni inte har något annat val än att följa de ritualer som man kommit att kalla Jul. Vare sig ni gillar det eller inte, och många av er har i år lagt märke till, ja många av er är nu så vakna att även om ni gick igenom ritualerna som vanligt, så började ni se dem för vad de är, ritualer. Att göra saker och ting på samma sätt varje år. Är detta ditt val? Hur många av er har ett val i detta? Hur många av er drivs på av andra att göra saker på ett visst sätt, eftersom " det är Jul "? Hur många av er tar er bara igenom detta, håller god min tills den är över tills nästa år? Hur många av er släpper ut en stor suck av lättnad när den är över? Detta gäller till stor del dem som är äldre och har familjer, och kommer ihåg den okomplicerade, ohämmade glädjen som julen var som barn. Som vuxen kan den bli en uppgift och ett obehagligt jobb och många av er kan känna motstånd mot att ni förväntas känna på ett visst sätt vid en viss tid bara för att det är jul.

Jo, Ni Kära, jag är mycket nöjd med att kunna säga att en stor del av era kära, Dyrbara Hjärtan kände sig väldigt annorlunda vid julen i år. En stor del av er började lägga märke till den rituella karaktären hos det ni gör och började ifrågasätta värdet hos ett sådant rituellt beteende. Har ni någonsin slutat fråga er varför ni gör detta? Är allt i mitt namn? Födelsen av den Uppstigne Jesus Kristus? Fråga era hjärtan, är det verkligen detta som det handlar om, eller tror ni att det finns andra agendor bakom detta lyckobringande datum?

Fråga era hjärtan Mina Kära, vad tror ni? Och många av er hungrar efter svar. Ni vill veta sanningen. Nåja, Mina Kära, jag har förmedlat detta så många gånger och jag kommer aldrig att tröttna på att säga det. Den absolut helt avgörande färdighet som ni framför allt behöver utveckla är er urskiljningsförmåga. Mina Kära, jag kommer aldrig att tröttna på att tala om för er att allt ni behöver veta bor inom er. Jo, jag skulle kunna ge er sanningen om julen och ni skulle förvänta er att jag har en del auktoritet i den frågan, och någon annan kan ge en annan historia, eller också kan ni ifrågasätta giltigheten hos kanaliseringen. Vilken är sanningen? Bara du kan veta detta. För det är DIN SANNING som är den enda sanningen. Förstår ni vad jag menar, Ni kära? De olika perspektiven på samma historia bör sprida lite ljus i frågan, Mina Kära. Det finns kanske bara En Enda Sanning, men den har många olika perspektiv och utgångspunkter och det finns oräkneliga vägar som leder Hem.

Så jag frågar er, Kära Hjärtan, varför firar ni jul? Vilken betydelse har den för dig? Känns det där datumet speciellt för dig, eller känner du dig mer i linje med ett annat datum? Midvintersolståndet?

Frågar någon dig någonsin om du vill fira Jesu födelse? Har du någonsin stannat upp och frågat dig själv? Älskar du mig så mycket? Och hur är det med alla andra Uppstigna Väsen som vandrat på den här välsignade planeten Jorden? Förtjänar inte de din uppmärksamhet också?

Mina Kära, jag ställer de här frågorna bara för att röra om i grytan. Svaren är inte helt relevanta, men jag skulle vilja röra upp ert sinne lite, få er att tänka, om ni förstår vad jag menar. Det är dags, Mina Kära, att börja hävda er styrka såsom en Suverän Varelse. Det jag menar med julen är, att ni inte ska acceptera människomassans uppfattning om vad julen bör vara. Fråga dig själv, varför firar jag den? Hur vill jag att den ska vara, vad skulle ge mig mest glädje? Vad gör mig olycklig, vad gör mig glad? Vad är viktigt för mig? Börja leva era liv utifrån denna plats av suverän styrka istället för att bara följa med flocken, folkmassan. Vet du ens varför du ställer upp ett träd i ditt hem och dekorerar det?

Mina Kära, ta det här första steget och säg till dig själv: "JAG ÄR en Suverän Varelse med Allsmäktig Kraft ". Om det känns bra för dig att göra det, bestäm dig just nu för att göra anspråk på din suveränitet, din rätt som individ på den här planeten, att leva på det sätt du vill leva i enlighet med det som känns bra för DIG. Använd dina urskillningsförmågor för att titta på dina livsmönster, och se vad som är ditt suveräna beslut och vad som är rituellt accepterat beteende nedärvt från din familj eller någon annans uppfattning om vad som är en bra tid.

Mina Kära Dyrbara Hjärtan, det återstår ännu för er att förstå den fulla omfattningen av er styrka. En del av er börjar känna den, andas in den, ja, Mina Kära, andas in den. Ni är alla kraftfulla och ni förtjänar att leva som Gudar på denna underbara Jord. Gör det, kräv att det är på det sättet och vandra aldrig mer i skuggan av någon annan. Gå er egen ärorika väg, bana väg för de framstående egenskaperna hos hela mänskligheten och följ i vördnad den GudsNärvaro som ni är. JAG ÄR med er varje steg på vägen. Detta är mitt löfte till er. JAG ÄR Lord Emanuel och jag älskar er, Dyrbara Hjärtan. Gud välsigne er.Förmedlat av Gillian Ruddy.


Detta meddelande är en gåva, känn dig fri att kopiera och dela med dig av det. Men i den Uppstigne Mästaren Lord Emanuels namn hävdar jag den allmänna upphovsrätten till detta budskap

Tidigare budskap, se:


Kontakta oss:

Översättare: Inga och Cagga Levander

No comments:

Post a Comment