Thursday, December 12, 2013

09:12:13 -- Det Heliga Hjärtat

Sign up to Lord Emanuel messagesDagliga Budskap med Visdom och Inspiration

09 december 2013

Det Heliga Hjärtat

Jag hälsar er, Mina Kära! Det är jag, Lord Emanuel som kommer för att vara med er denna fantastiska dag! Hur mår ni, mina dyrbara, Välsignade Själar? Var och en av er är så speciell, så ljus, en sådan stråle av Guds Ljus. Och många av er, i själva verket allesammans, inser inte den fulla omfattningen av de ord jag uttalar. Ni är Guds Ljus. Fina ord att säga och naturligtvis ord som först måste rullas runt i intellektet innan de kan sjunka in i hjärtat och integreras i kroppen och bli mer än ett begrepp, bli en verklighet som manifesteras inom er.

Det återstår för er alla att till fullo förstå vad det innebär att vara Guds Ljus. Ni är världens Ljus, fysiska ledningar som andas in den ökande mängden Ljus som er planet bombarderas med i allt mer ökande mängd för varje dag. Som många av er vet har detta Ljus tagits till en ny nivå av fullbordande när kometen ISON absorberades in i er fysiska sol på Thanksgiving Day, i de nordamerikanska länderna den 28: e november i er kalender.

Detta Ljus tar du in varje dag och det strålas ut från dig och du blir bokstavligen en sändare (radiator) för Guds ljus, för det är vad du är. Och det är vad du alltid har varit. De händelser som man nu känner till som det Stora Syndafallet från Nåden (the Great Fall from Grace) för eoner sedan släckte nästan Guds Ljus inom er, men det Ljuset kan aldrig slockna. Det drog sig bara tillbaka, så att säga, in i sig självt och reducerades till sin minsta möjliga storlek energimässigt sett, precis tillräckligt för att finnas inom er, gnistan från Gud, den gnista av gudomlighet som bor i hjärtat hos varje man, kvinna och barn på Jorden.

Processen att återvända till din Gudomlighet, till det som du var innan det Stora Syndafallet och det som du skapades till att vara och alltid har varit, kräver att du ger näring till och odlar den här gnistan inom dig tills den uppnår en sådan styrka att den brister ut i Guds Flammor. Och alla ni som läser dessa budskap har gjort tillräckligt med arbete, har närt och fått den här Gudomligheten att växa inom er i en sådan utsträckning att ni nu har Guds Flammor helt klart brinnande i er bröstkorg, ert andliga Hjärtcentrum.

Ni förstår, Mina Kära, ni har levt många, många liv inom dualitet under 12 miljoner år, och ni har varit på väg hem under många av dessa livstider. Jag ska säga som sanningen är och tala om för er, Ni Kära, att ni har spenderat många liv med att gå runt, runt i cirklar, jagande er egen svans om ni så vill. Men Kära Hjärta, din dyrbara själ hittade gnistan därinne, vände sig mot Ljuset för livstider sedan och har alltsedan dess varit på en andlig väg, en hängiven studerande av Ljuset och här är du nu. Antingen du vet om det eller ej, så har du Guds Ljus brinnande i bröstet. Guds trefaldiga Flammor finns därinne och de brinner med allt större intensitet allteftersom du kommer ihåg vem du är och kallar fram livstider med studier och kunskap som hålls kvar i ditt andliga centrum i hjärnan och som legat vilande under årtusenden.

Du vet mer än du kan förstå och du har krafter som du har glömt och många av er kan inte tro att detta är sant. Många av er känner sig väldigt mänskliga, trots det faktum att ni vet att ni är annorlunda än den stora massan av människor. Ni känner er fortfarande väldigt mänskliga med små eller inga förmågor av vad som är möjligt bortom den mänskliga sfären.

Det här gäller för de flesta av er, men jag säger er, Kära Hjärtan, att ni har all Guds kraft. Hörde ni mig eller måste jag säga det igen? Jag skojar, Kära Hjärtan. Jag vet att ni hör mig, men stannade ni upp tillräckligt länge för att ta in det där? Ni har ALLA er Fader - Moder Guds förmågor och liksom en rosenknopp bildas, är ni på väg att utvecklas till allt det ni verkligen är.

Nu, Kära Hjärtan, måste ni vara uppmärksamma på Guds Flammor inom ert hjärta. Det är här Gud bor inom er, detta är Allt Som Är, och det finns precis där i er fysiska kropp. Detta är det som menas med " Söken först HimmelRiket och allt skall bliva eder givet".

Mina Kära, kom närmare nu, för detta är den kunskap som hållits borta från er alltför länge och den Heliga Gral som alla mystiker försöker lära känna och upptäcka! Detta är Himmelriket, och Guds Flammor inom ditt Hjärta existerar inom din fysiska kropp. För att söka detta Himmelrike är allt du behöver göra att vända dig inåt. Mina Kära, vänd er inåt för att möta Gud och allt skall bliva eder givet.

Kära Dyrbara Hjärtan, jag kan inte tillräckligt betona detta för er. Vänd dig inåt, vänd dig inåt, vänd dig inåt, visualisera Gudsflammornas låga inom ditt bröst. Vänd din uppmärksamhet hit och enbart detta kommer att vidga, vidga och vidga detta centrum inom dig tills Den Store Guden JAG ÄR är den enda verksamma närvaron inom ditt sinne, din kropp och dina känslor och du kommer att uppfylla ditt öde att förkroppsliga det Mäktiga Kristus JAG ÄR på den här Jorden.

Kära Hjärtan, till vänster har ni Kärlekens Rosa Flamma, i mitten, visdomens Gyllene Flamma och till höger Styrkans Blåa Flamma, Guds trefaldiga Flamma. Placera din uppmärksamhet här, visualisera ditt Hjärtas Flammor när du mediterar och allt kommer att bli dig givet. Detta är mitt löfte till Er. JAG ÄR Lord Emanuel och jag älskar er med all den kärlek som finns inom mitt hjärtas Gudsflammor! Gud välsigne er.Förmedlat av Gillian Ruddy.


Detta meddelande är en gåva, känn dig fri att kopiera och dela med dig av det. Men i den Uppstigne Mästaren Lord Emanuels namn hävdar jag den allmänna upphovsrätten till detta budskap

Tidigare budskap, se:


Kontakta oss:

Översättare: Inga och Cagga Levander

No comments:

Post a Comment