Friday, June 10, 2016

Svenska -- Lord Emanuel: Andas Tillsammans Med MigBudskap med Visdom och Inspiration
31 maj 2016
Andas Tillsammans Med Mig
(Breathe With Me)


Jag hälsar er! Jag hälsar er, kära vänner. Det är jag, Lord Emanuel, som kommer för att vara med er idag av alla dagar. Det var länge sedan sist och det känns alltid bra att vara tillbaka på det här sättet, att vara tillsammans med er på det här sättet och Älska er på det här sättet, vilket för en del av er är så direkt som det blir. Andas tillsammans med mig, Ni Kära, såsom alltid börjar vi med andningen. Andningen är bokstavligt talat allt, Mina Kära, och jag vill att ni tar ett långt, djupt, långsamt andetag in och en lång, djup, långsam utandning och andas ut alla era bekymmer, all er stress och alla er oro. Fortsätt att göra detta, Ni Kära, gå inte till överdrift, det finns inget behov av några tjusiga andningstekniker, andas bara på ett avslappnat sätt som om du inte hade några bekymmer i världen. Andas in luften som om den vore näring och andas ut allt som du inte längre behöver i denna stund.

I varje ögonblick har du chansen att andas ut det som du inte längre behöver. Och detta är en Mästares kännetecken eller ska jag säga en person som har bemästrat det fysiska existensplanet. Allt kan släppas i ögonblicket. Allt du inte behöver kan du släppa under ett enda andetag. Gör det nu och var här tillsammans med mig nu. Närvarande för mig och ingenting annat. Känn ditt hjärta, känn ditt hjärta mitt i bröstet och andas därifrån in och ut och känn min närvaro tillsammans med dig medan du läser dessa ord så att du mer effektivt kan ta upp ordens energi, energin hos den överföring som förlänas dig medan du läser. Oroa dig inte för din andning. Så snart du känner mig, gå tillbaka till det som är normalt för dig och bry dig inte, om du missar något. Det är omöjligt.

Mina Kära, ni har kommit så långt. Så långt och ni ser det inte. Den här uppstigningsprocessen, den väg som ni alla befinner er på har aldrig tidigare genomförts på det sätt som ni nu alla individuellt utför den. Det finns inget sätt att ta reda på hur den kommer att bli för det fanns ingen som upplevt den före er som skulle kunna förklara, eftersom den aldrig gjorts tidigare.

Era gurus och stora lärare som har gått före er har lämnat väl dokumenterad visdom och storslagen litteratur om den allmänna vägen och de allmänna insikter som kommer till oss alla eftersom det bara finns En Enda Sanning. Men ingen har gått igenom den här utvecklingen på det sätt som ni gör det "i massor" och med hela planeten. Ni kommer att vara dem som kommer att leva för att berätta historien om hur det går till på det här sättet. Det är ni som kommer att ta med er de här historierna in i framtiden för ni "skriver ned" hur det faktiskt är att utvecklas i en sådan snabb takt tillsammans med en uppstigande planet ut ur dualitetens medvetandemörker och fram till Enhetens Ljus.

Inser ni nu ert mod och er tapperhet? Ser ni nu er uthållighet och motståndskraft? Förstår ni nu varför ni vandrar denna utmanande väg? Därför att ni kan! Och ni gör det!

Mina Kära, det här kan kännas som en lång och utdragen process och jag vet att många av er önskar att den skulle ske "snabbare" än den gör, men ni bedömer saker, vilket är förståeligt, utifrån ett mycket snävt perspektiv. Istället för att se på den större bilden, skeenden på er planet, stanna kvar med den lilla bilden av er inre värld. För det är där de kraftfulla förändringarna finns i överflöd och det är den enda plats där du finner sanningen. Om du inte har stannat upp för att titta på ett tag, stanna upp just nu, och ta dig en titt. Eller borde jag säga, ta dig en känsla. KÄNN in dig själv.

Du kan blunda om det hjälper dig att "gå inåt" och var bara stilla en stund och känn att under hela den känslomässiga turbulensen, under alla upp- och-nergångar i livet, känn in det som ligger under. Åh ja, det där. Det där. Placera din uppmärksamhet på det där. Känns det som Gyllene Ljus? Känns det Gudomligt? Känns det Ständigt Närvarande? Känns det oförstörbart? Känns det orubbligt, känns det som det inte går att stoppa? Känns det Evigt? Känns det som om det hör ihop med dig på alla tänkbara sätt? Känns det som du?

Ja, Du. Det eviga Du som har varit tillsammans med dig, oförändrat sedan du var 5, 10, 15, 20 år gammal och därefter. Du, det där du, närmare än nära, Den Ende som ligger inunder dömandet och den inre kritikern, Den Ende som ligger under den misshandel som du fortfarande insisterar på att ge dig själv, Den Ende som lyssnar till de här orden just nu. Jag talar till Dig. Den Ende JAG ÄR. Den Ende som vi alla Är.

Detta kan du känna nu, detta kan du utvidga nu och detta kan du placera din uppmärksamhet på när du än väljer att stanna upp, sakta ner och lukta på blommorna. Den Ende JAG ÄR, Den Ende som upplever vad det är att vara du, Den Ende som upplever hur det är att känna fysisk sjukdom, Den JAG ÄR som upplever hur det är att bli frustrerad, Den JAG ÄR som upplever hur det är att hata någon annan utan någon uppenbar anledning annat än de bara är vanliga och helt enkelt irriterande eller hårda och oböjliga i sina egna självdestruktiva tendenser. Den som vill veta hur det är att uppleva en nära anhörigs död, den som vill veta hur det är att möta motgångar, utmaningar och rädsla.

Har du fått nog av motgångar, utmaningar och rädsla? Erkänn då den ende JAG ÄR inom dig och Älska den såsom Gud och låt den veta att du vill uppleva livet lite annorlunda. Och livet kommer inte plötsligt att bli som en bädd av rosor, Min Kära, men när du älskar din Gud, JAG ÄR i ditt hjärta, kommer du att stiga närmare det som är sant och det som är evigt inom dig och livet kommer att bli en ”promenad i parken" som ni brukar säga.

Du kommer att undra över vad all uppståndelsen och dramat handlar/handlade om och du kommer att ta Guds hand och se genom den Endes ögon som ser allt och livet kommer att bli så mycket lättare att vara i eftersom allt får Den Endes perspektiv, den som vistas inom oss alla. Allt kommer att bli begripligt. eftersom allt är perfekt som det är Nu. Detta är mitt löfte till er. JAG ÄR Lord Emanuel och jag älskar era dyrbara Hjärtan. Andas in den frid som är ditt eget hjärtas sanning.Jag älskar er.


 Förmedlat via Gillian Ruddy.
Detta meddelande är en gåva, känn dig fri att kopiera och dela med dig av det. Men i den Uppstigne Mästaren Lord Emanuels namn hävdar jag den allmänna upphovsrätten till detta budskap.
Om det här meddelandet ger dig något och du känner att du vill ge ett bidrag som tack och möjliggöra en fortsättning på denna service är det möjligt att göra det genom att klicka på websidan nedan:
Donationer mottas med tacksamhet
Tidigare budskap och donation, se:
Bestrålad Konst tillgänglig:
Kontakta oss/Hjärtaktivering/Skicka frågor:

Översättare: Inga och Cagga Levander

1 comment:

  1. Great Article it its really informative and innovative keep us posted with new updates. its was reallyvaluable. thanks a lot.orologi replica
    replliques montres
    Rolex Replica
    replique montre suisse.

    ReplyDelete