Tuesday, December 31, 2013

28:12:2013 -- Vad är julen?

Sign up to Lord Emanuel messages 
Dagliga Budskap med Visdom och Inspiration

28 december 2013

Vad är julen?

Jag hälsar er, Mina Kära! Det är jag, Lord Emanuel, som kommer för att hälsa på er idag. Jag litar på att ni alla har gått igenom julhelgen relativt helskinnade! Jag småskrattar för mig själv, eftersom jag kommer på den här helgen med en viss förvåning över vad den har blivit. Och fastän jag tycker om och finner ett nöje i detta, så finns det en allvarlig anmärkning som är litet tråkig, och den är att ni drivs samman som en hjord till ett levnadssätt som verkar vara utom er kontroll. För till största delen är det utom er kontroll, eller borde jag mer exakt säga, att ni står under kontroll. Naturligtvis är det helt inom er kontroll, men som med allting, Mina Kära, så har ni oddsen emot er. Ni bombarderas från alla tänkbara vinklar på ert väsens alla nivåer att bete er på ett visst sätt runt den här festhelgen.

Många av er är starka nog att göra det på ert eget sätt och många av er känner att ni inte har något annat val än att följa de ritualer som man kommit att kalla Jul. Vare sig ni gillar det eller inte, och många av er har i år lagt märke till, ja många av er är nu så vakna att även om ni gick igenom ritualerna som vanligt, så började ni se dem för vad de är, ritualer. Att göra saker och ting på samma sätt varje år. Är detta ditt val? Hur många av er har ett val i detta? Hur många av er drivs på av andra att göra saker på ett visst sätt, eftersom " det är Jul "? Hur många av er tar er bara igenom detta, håller god min tills den är över tills nästa år? Hur många av er släpper ut en stor suck av lättnad när den är över? Detta gäller till stor del dem som är äldre och har familjer, och kommer ihåg den okomplicerade, ohämmade glädjen som julen var som barn. Som vuxen kan den bli en uppgift och ett obehagligt jobb och många av er kan känna motstånd mot att ni förväntas känna på ett visst sätt vid en viss tid bara för att det är jul.

Jo, Ni Kära, jag är mycket nöjd med att kunna säga att en stor del av era kära, Dyrbara Hjärtan kände sig väldigt annorlunda vid julen i år. En stor del av er började lägga märke till den rituella karaktären hos det ni gör och började ifrågasätta värdet hos ett sådant rituellt beteende. Har ni någonsin slutat fråga er varför ni gör detta? Är allt i mitt namn? Födelsen av den Uppstigne Jesus Kristus? Fråga era hjärtan, är det verkligen detta som det handlar om, eller tror ni att det finns andra agendor bakom detta lyckobringande datum?

Fråga era hjärtan Mina Kära, vad tror ni? Och många av er hungrar efter svar. Ni vill veta sanningen. Nåja, Mina Kära, jag har förmedlat detta så många gånger och jag kommer aldrig att tröttna på att säga det. Den absolut helt avgörande färdighet som ni framför allt behöver utveckla är er urskiljningsförmåga. Mina Kära, jag kommer aldrig att tröttna på att tala om för er att allt ni behöver veta bor inom er. Jo, jag skulle kunna ge er sanningen om julen och ni skulle förvänta er att jag har en del auktoritet i den frågan, och någon annan kan ge en annan historia, eller också kan ni ifrågasätta giltigheten hos kanaliseringen. Vilken är sanningen? Bara du kan veta detta. För det är DIN SANNING som är den enda sanningen. Förstår ni vad jag menar, Ni kära? De olika perspektiven på samma historia bör sprida lite ljus i frågan, Mina Kära. Det finns kanske bara En Enda Sanning, men den har många olika perspektiv och utgångspunkter och det finns oräkneliga vägar som leder Hem.

Så jag frågar er, Kära Hjärtan, varför firar ni jul? Vilken betydelse har den för dig? Känns det där datumet speciellt för dig, eller känner du dig mer i linje med ett annat datum? Midvintersolståndet?

Frågar någon dig någonsin om du vill fira Jesu födelse? Har du någonsin stannat upp och frågat dig själv? Älskar du mig så mycket? Och hur är det med alla andra Uppstigna Väsen som vandrat på den här välsignade planeten Jorden? Förtjänar inte de din uppmärksamhet också?

Mina Kära, jag ställer de här frågorna bara för att röra om i grytan. Svaren är inte helt relevanta, men jag skulle vilja röra upp ert sinne lite, få er att tänka, om ni förstår vad jag menar. Det är dags, Mina Kära, att börja hävda er styrka såsom en Suverän Varelse. Det jag menar med julen är, att ni inte ska acceptera människomassans uppfattning om vad julen bör vara. Fråga dig själv, varför firar jag den? Hur vill jag att den ska vara, vad skulle ge mig mest glädje? Vad gör mig olycklig, vad gör mig glad? Vad är viktigt för mig? Börja leva era liv utifrån denna plats av suverän styrka istället för att bara följa med flocken, folkmassan. Vet du ens varför du ställer upp ett träd i ditt hem och dekorerar det?

Mina Kära, ta det här första steget och säg till dig själv: "JAG ÄR en Suverän Varelse med Allsmäktig Kraft ". Om det känns bra för dig att göra det, bestäm dig just nu för att göra anspråk på din suveränitet, din rätt som individ på den här planeten, att leva på det sätt du vill leva i enlighet med det som känns bra för DIG. Använd dina urskillningsförmågor för att titta på dina livsmönster, och se vad som är ditt suveräna beslut och vad som är rituellt accepterat beteende nedärvt från din familj eller någon annans uppfattning om vad som är en bra tid.

Mina Kära Dyrbara Hjärtan, det återstår ännu för er att förstå den fulla omfattningen av er styrka. En del av er börjar känna den, andas in den, ja, Mina Kära, andas in den. Ni är alla kraftfulla och ni förtjänar att leva som Gudar på denna underbara Jord. Gör det, kräv att det är på det sättet och vandra aldrig mer i skuggan av någon annan. Gå er egen ärorika väg, bana väg för de framstående egenskaperna hos hela mänskligheten och följ i vördnad den GudsNärvaro som ni är. JAG ÄR med er varje steg på vägen. Detta är mitt löfte till er. JAG ÄR Lord Emanuel och jag älskar er, Dyrbara Hjärtan. Gud välsigne er.Förmedlat av Gillian Ruddy.


Detta meddelande är en gåva, känn dig fri att kopiera och dela med dig av det. Men i den Uppstigne Mästaren Lord Emanuels namn hävdar jag den allmänna upphovsrätten till detta budskap

Tidigare budskap, se:


Kontakta oss:

Översättare: Inga och Cagga Levander

Thursday, December 12, 2013

09:12:13 -- Det Heliga Hjärtat

Sign up to Lord Emanuel messagesDagliga Budskap med Visdom och Inspiration

09 december 2013

Det Heliga Hjärtat

Jag hälsar er, Mina Kära! Det är jag, Lord Emanuel som kommer för att vara med er denna fantastiska dag! Hur mår ni, mina dyrbara, Välsignade Själar? Var och en av er är så speciell, så ljus, en sådan stråle av Guds Ljus. Och många av er, i själva verket allesammans, inser inte den fulla omfattningen av de ord jag uttalar. Ni är Guds Ljus. Fina ord att säga och naturligtvis ord som först måste rullas runt i intellektet innan de kan sjunka in i hjärtat och integreras i kroppen och bli mer än ett begrepp, bli en verklighet som manifesteras inom er.

Det återstår för er alla att till fullo förstå vad det innebär att vara Guds Ljus. Ni är världens Ljus, fysiska ledningar som andas in den ökande mängden Ljus som er planet bombarderas med i allt mer ökande mängd för varje dag. Som många av er vet har detta Ljus tagits till en ny nivå av fullbordande när kometen ISON absorberades in i er fysiska sol på Thanksgiving Day, i de nordamerikanska länderna den 28: e november i er kalender.

Detta Ljus tar du in varje dag och det strålas ut från dig och du blir bokstavligen en sändare (radiator) för Guds ljus, för det är vad du är. Och det är vad du alltid har varit. De händelser som man nu känner till som det Stora Syndafallet från Nåden (the Great Fall from Grace) för eoner sedan släckte nästan Guds Ljus inom er, men det Ljuset kan aldrig slockna. Det drog sig bara tillbaka, så att säga, in i sig självt och reducerades till sin minsta möjliga storlek energimässigt sett, precis tillräckligt för att finnas inom er, gnistan från Gud, den gnista av gudomlighet som bor i hjärtat hos varje man, kvinna och barn på Jorden.

Processen att återvända till din Gudomlighet, till det som du var innan det Stora Syndafallet och det som du skapades till att vara och alltid har varit, kräver att du ger näring till och odlar den här gnistan inom dig tills den uppnår en sådan styrka att den brister ut i Guds Flammor. Och alla ni som läser dessa budskap har gjort tillräckligt med arbete, har närt och fått den här Gudomligheten att växa inom er i en sådan utsträckning att ni nu har Guds Flammor helt klart brinnande i er bröstkorg, ert andliga Hjärtcentrum.

Ni förstår, Mina Kära, ni har levt många, många liv inom dualitet under 12 miljoner år, och ni har varit på väg hem under många av dessa livstider. Jag ska säga som sanningen är och tala om för er, Ni Kära, att ni har spenderat många liv med att gå runt, runt i cirklar, jagande er egen svans om ni så vill. Men Kära Hjärta, din dyrbara själ hittade gnistan därinne, vände sig mot Ljuset för livstider sedan och har alltsedan dess varit på en andlig väg, en hängiven studerande av Ljuset och här är du nu. Antingen du vet om det eller ej, så har du Guds Ljus brinnande i bröstet. Guds trefaldiga Flammor finns därinne och de brinner med allt större intensitet allteftersom du kommer ihåg vem du är och kallar fram livstider med studier och kunskap som hålls kvar i ditt andliga centrum i hjärnan och som legat vilande under årtusenden.

Du vet mer än du kan förstå och du har krafter som du har glömt och många av er kan inte tro att detta är sant. Många av er känner sig väldigt mänskliga, trots det faktum att ni vet att ni är annorlunda än den stora massan av människor. Ni känner er fortfarande väldigt mänskliga med små eller inga förmågor av vad som är möjligt bortom den mänskliga sfären.

Det här gäller för de flesta av er, men jag säger er, Kära Hjärtan, att ni har all Guds kraft. Hörde ni mig eller måste jag säga det igen? Jag skojar, Kära Hjärtan. Jag vet att ni hör mig, men stannade ni upp tillräckligt länge för att ta in det där? Ni har ALLA er Fader - Moder Guds förmågor och liksom en rosenknopp bildas, är ni på väg att utvecklas till allt det ni verkligen är.

Nu, Kära Hjärtan, måste ni vara uppmärksamma på Guds Flammor inom ert hjärta. Det är här Gud bor inom er, detta är Allt Som Är, och det finns precis där i er fysiska kropp. Detta är det som menas med " Söken först HimmelRiket och allt skall bliva eder givet".

Mina Kära, kom närmare nu, för detta är den kunskap som hållits borta från er alltför länge och den Heliga Gral som alla mystiker försöker lära känna och upptäcka! Detta är Himmelriket, och Guds Flammor inom ditt Hjärta existerar inom din fysiska kropp. För att söka detta Himmelrike är allt du behöver göra att vända dig inåt. Mina Kära, vänd er inåt för att möta Gud och allt skall bliva eder givet.

Kära Dyrbara Hjärtan, jag kan inte tillräckligt betona detta för er. Vänd dig inåt, vänd dig inåt, vänd dig inåt, visualisera Gudsflammornas låga inom ditt bröst. Vänd din uppmärksamhet hit och enbart detta kommer att vidga, vidga och vidga detta centrum inom dig tills Den Store Guden JAG ÄR är den enda verksamma närvaron inom ditt sinne, din kropp och dina känslor och du kommer att uppfylla ditt öde att förkroppsliga det Mäktiga Kristus JAG ÄR på den här Jorden.

Kära Hjärtan, till vänster har ni Kärlekens Rosa Flamma, i mitten, visdomens Gyllene Flamma och till höger Styrkans Blåa Flamma, Guds trefaldiga Flamma. Placera din uppmärksamhet här, visualisera ditt Hjärtas Flammor när du mediterar och allt kommer att bli dig givet. Detta är mitt löfte till Er. JAG ÄR Lord Emanuel och jag älskar er med all den kärlek som finns inom mitt hjärtas Gudsflammor! Gud välsigne er.Förmedlat av Gillian Ruddy.


Detta meddelande är en gåva, känn dig fri att kopiera och dela med dig av det. Men i den Uppstigne Mästaren Lord Emanuels namn hävdar jag den allmänna upphovsrätten till detta budskap

Tidigare budskap, se:


Kontakta oss:

Översättare: Inga och Cagga Levander