Tuesday, July 30, 2013

29:07:2013 -- Att gå genom eld


Sign up to Lord Emanuel messagesDagliga Budskap med Visdom och Inspiration

29 juli 2013
Att gå genom eld

 
Jag hälsar er, Ni Kära! Det är jag, Lord Emanuel, som kommer för att vara tillsammans med er idag. Det är så väldigt gott att få vara bland er idag, verkligen mycket gott, för det har dröjt så länge i er jordiska tid sedan vi senast umgicks på det här sättet. Det har varit något av en kamp för budbäraren under den senaste tiden, eftersom hon gått igenom många eldar som hon ännu inte helt förstår. Ni måste alla gå den här vägen, Ni Kära. Medan vi talar vandrar många av er genom den eld, som möter ert ego och möter den falska delen hos er, den del som fört befälet och haft kontrollen över er varelse under så lång tid. Många av er har nu befunnit sig på en medveten andlig väg under en tid och ni anser er leva inom ett högre medvetande och i en högre utvecklad tillvaro i jämförelse med massorna. Detta, mina vänner, är den största chocken, när det uppenbaras för er att ni kanske vet en hel del men att ert ego har lurat er att tro att ni lever denna högre andliga sanning. Detta innebär att ni bär på mycket information, men lever ni verkligen från hjärtat? 

Ta ett djupt andetag, Ni Kära, en djup och lång inandning genom näsan ner i magen och en lång, långsam utandning genom munnen. Upprepa detta sju gånger och du kommer att finna att du förenas mer med dig själv och därmed med mig. I detta tillstånd får du ut mycket mer av dessa ord. Du Kära, jag känner redan att du kommit i kontakt med mer rädsla medan jag förmedlar sanningens ord, vilka innebär just detta, att du låtit ditt ego kontrollera ditt liv och fortsätter att göra detta helt utan att du inser det. Jag ber dig att inte gå den vägen för det är inte dit jag har för avsikt att leda dig. Var snäll mot dig själv och var om möjligt utan dömande. Observera bara dig själv och ha medkänsla i vetskapen om att du gör det allra bästa du kan med det du har och att du är övermåttan älskad och röner djup uppskattning här i de högre Världarna. 

Men, som jag många gånger talat om, den här vägen som ni vandrar är inte för de fega. Den här vägen som ni har valt i det här livet är en erfarenhet på ett snabbspår och den kommer inte alltid att vara lätt. Många av er vill ha den lätta vägen, vägen utan smärta, och kommer till varje pris att undvika den utmanande vägen. Detta är återigen ditt ego, som lurar dig att tro att det liv du har skapat åt dig själv helt enkelt är bra som det är. Mina Kära, ni vet att detta inte är sant. Djupt nere i ditt hjärta, och det är numera inte så djupt nere eftersom allting stiger upp till ytan och in i ditt medvetande, så vet du att ditt liv, så som du känner det inte följer allt så som du vill, inte är den väg som Fader-Moder Gud avsåg för Guds barn. Du vet att du inte lever i enlighet med det du, ditt verkliga jag verkligen vill. Ditt verkliga jag börjar dyka upp på ett sätt som du inte förväntar dig. Saker som du normalt tyckt om ogillar du nu intensivt och undrar vad du någonsin såg hos dem. Människor som du en gång tyckte vara väldigt underhållande får dig inte längre att skratta, människor som du inte förstod dig på översvämmar dig plötsligt med medkänsla när du befinner dig i deras närvaro. 

Mina Kära, ni översköljs med allehanda motstridiga tankar allteftersom ert ego flyttas bort från förarsätet och placeras i baksätet på din "bil", där det alltid varit skapat för att vara. Mina Kära, jag ber er att älska ert ego i baksätet. Ditt ego har gjort så gott det kunnat för att skydda dig när du somnat vid ratten. Du kanske bedömer dess sätt att vara som mycket oönskat. Du kanske känner dig väldigt obehaglig till mods inför de många handlingar och ord som ditt ego har gjort och uttalat för din räkning. Jag uppmanar er att välja att älska allt som ert ego har övertygat er att göra i ett försök att hålla er på säkert avstånd från det som det uppfattar som skada. Detta kan i verkligheten vara mycket utmanande. 

Och detta är huvudbudskapet i det här meddelandet, Ni kära. Se verkligheten för vad den är. Se verkligheten innebära att det som faktiskt manifesterar sig i din yttre värld, det som FAKTISKT sker, är det jag vill att du ska börja lägga märke till. Höj din medvetenhet ovan det som ditt ego gör dig medveten om och se verkligen det som faktiskt händer dig i din yttre värld. Ta en lång och ordentlig titt på dina relationer. Varför fungerar de inte så bra som de skulle kunna? Trots allt du lärt dig finns det fortfarande områden i ditt liv där du inte blomstrar, där gamla beteendemönster ändå kvarstår oavsett hur hårt du önskar att de ska vara annorlunda? Börja lägga mera märke till det som faktiskt pågår. Börja med att lägga märke till hur ditt ego vill manipulera situationer för att placera dig som offer, och välj sedan en annan väg. Se situationerna där du fortfarande känner dig som ett offer för omständigheterna och VÄLJ att se varför du känner på det här sättet och hur du kom in i den här positionen. Ta fullt ansvar för dig själv. Börja med att slå till mot dina egna strategier, bli din egen Väktare av dina tankar, sluta göra ursäkter och börja leva ditt liv i enlighet med den du egentligen är. 

Det är dags att verkligen börja ta kontroll över sina tankar, Mina Kära. Ni är Skapande Varelser med extraordinära krafter, vilket ni ännu inte helt inser. Det är viktigt att du blir Herre över dina egna tankar för att fullt ut kliva in i den här kraften. Som alltid kan du kalla på mitt stöd för att få hjälp med detta eller på stödet från någon inom min familj här i den Uppstigna Världen. Vi finns bara en tanke bort för att lätta din börda och hjälpa dig navigera ut ur det fängelse som du har byggt åt dig själv och in i den Frihet som väntar er. Detta är mitt löfte till er. JAG ÄR Lord Emanuel och jag älskar er, Kära Hjärtan, jag älskar er. Gud välsigne er.


Förmedlat av Gillian Ruddy.

Detta meddelande är en gåva, känn dig fri att kopiera och dela med dig av det. Men i den Uppstigne Mästaren Lord Emanuels namn hävdar jag den allmänna upphovsrätten till detta budskap

Tidigare budskap, se:

Kontakta oss:

Översättare: Inga och Cagga Levander

No comments:

Post a Comment