Friday, October 18, 2013

16:10:2013 - Befallningens Styrka och Kraft


Sign up to Lord Emanuel messages

Budskap med Visdom och Inspiration
16 oktober 2013
Befallningens Styrka och Kraft
(The Power of Command)

Jag hälsar er, Ni Kära! Det är jag, Lord Emanuel som kommer för att vara med er idag igen. Jag har kommit för att återigen vara bland er och jag kommer att fortsätta att komma till er tills en dag kommer, då ni inte längre behöver en mästares ord för att vägleda er. Ni kommer då att vara starka nog i ert eget hjärta för att lyssna till er inre röst från Gud, som talar genom ditt eget hjärta, inom dig och genom dig. Tills den dagen, behöver ni, Dyrbara Hjärtan, fortfarande en viss vägledning och en del hjälp för att hjälpa er igenom dessa utmanande tider på er planet. Förlåt mig om jag har fel, men er planet Jorden är fortfarande en mycket instabil plats, eller hur? Ni gör klokt i att utrusta er med kunskap och styrka under de kommande dagarna.

 Och ni har mer styrka än ni tror, Mina Kära. Jag har sagt detta många gånger, och jag säger det igen och återigen, tills jag ser att ni förstår fullständigt. Er styrka ligger inte i fysisk kraft, er styrka ligger inte i er rösts ljudstyrka och er styrka ligger inte i er förmåga att överlista andra. Nej, Mina Kära, det gör den inte. Er styrka, Mina Kära, ligger i kraften hos er egen befallning (command), i styrkan hos er avsikt, hos styrkan i er uppmärksamhet och i kraften hos er fantasi. Det är där er styrka ligger och få förstår precis hur mäktigt detta är och ändå fungerar det antingen ni är medvetet medvetna om det eller inte. Detta innebär att styrkan i din uppmärksamhet alltid är i funktion, din tankes kraft upphör aldrig. Du kära, oavsett om du gillar det eller inte, oavsett om du har den eller inte, arbetar din skaparkraft hela tiden och skapar exakt händelserna och omständigheterna i ditt liv.

 Ni känner alla till detta, Ni Kära, det är inte nytt för er, men förstår ni vilken kraft ni har att ta till och hur ni kan använda den för det goda? Jag vet att man talar mycket om lagen om attraktion och om att visualisera sin drömbil, sitt drömhus, sitt drömliv och fastän allt detta är ganska spektakulärt i sig, talar jag om makten att stoppa krig, styrkan i att avslöja de mörka en gång för alla. Jag talar om makten att stoppa användningen av kemiska krigsvapen, jag talar om makten att få slut på svälten.

 Nu vet jag att detta som ämne kan tyckas litet stort. Jag vet att dessa saker kan verka som stora världsproblem och jag vet att ni kan känna er små i jämförelse med dessa världsproblem. Men, Ni Kära, MEN ni är inte ensamma och ni kan ge order till den Uppstigna Världen, mina vänner, och om inte det imponerar på er, då kanske ni inte riktigt förstår styrkan och omfattningen och de långtgående befogenheterna hos legioner efter legioner av otaliga Uppstigna Mästare, storslagna Kosmiska Väsen, Ärkeänglar och änglar som arbetar övertid för att tjäna er och för att rädda er och er planet från er egen undergång.

 Mina Kära, ni har den här kraften, ni har makten att kalla på oss i den Uppstigna Världen och vi har makten att befalla otaliga änglar. Otaliga änglar, Ni kära, betyder alltför många för att räkna!!! Vi har dem till vårt förfogande för att ta hand om VADHELST ni begär. Nu Kära Hjärtan, är ni Skapande Varelser som lever på en planet med Fri Vilja. Det innebär att ingen kan lägga sig i frågor på er välsignade Jord utan tillstånd först från er. Vi kan inte ingripa för att stoppa kärnstridsspetsar från att släppas om ni inte ber oss om det. Vi kan inte städa upp giftutsläpp från kärnkraftverk om ni inte ber oss göra det, vi kan inte ingripa i krigsdrabbade områden utan att ni ber oss göra det och lyckligtvis gör ni det, Mina Kära, ni gör det.

Så många av er ber och kallar på oss dagligen för att ingripa för er räkning och för att hjälpa till att stoppa det vansinne som till synes är utom kontroll på ytan av er välsignade Jord.

 Sluta inte med det under dagarna som kommer. Glöm inte styrkan i er befallning. Det är er rättighet såsom Skapande Varelser med fri vilja att ge kommando och kräva att vissa saker blir som ni kräver på er Jord. Detta är er Gudagivna födslorätt, använd den, Ni Kära! Det får vara nog, det är tillräckligt, alldeles tillräckligt! Det är dags, tiden har runnit ut för världens ledare. Det är dags, tiden är ute för era korrupta regeringar. Det är dags att ta tillbaka er makt, att begära det Ni förtjänar, en lugn, glad, välmående värld och den kommer, Mina Kära, - den kommer.

 Guds Ljus ökar dagligen på er planet och Ljuset exponerar det mörka som aldrig förr. De mörka tjänarna vet att deras tid är ute, och saker och ting måste kanske bli litet sämre innan det blir bättre.

 Men var medvetna om, Kära Hjärtan, att saker och ting kommer att bli bättre och de kommer att bli bättre mycket snabbare om ni kommer ihåg att i era böner och samtal med oss be om vår hjälp. Med er fria vilja i linje med Guds vilja, den Gudomliga Viljan, finns det ingen gräns för vad ni kan åstadkomma. Slösa inte bort er tid och energi på rädsla, Mina Kära. Förbered er absolut, men ge inte efter för rädslan, den tillhör den mörka sidan och har ingen plats i ert hjärta. Behåll er frid, finn er styrka, uttryck den och var medvetna om att Allt Kommer Att Bli Bra. Detta är mitt löfte till er. JAG ÄR Lord Emanuel och jag älskar er, Kära modiga Hjärtan. Mer än ni kan föreställa er. Gud välsigne er.

Förmedlat av Gillian Ruddy.
Detta meddelande är en gåva, känn dig fri att kopiera och dela med dig av det. Men i den Uppstigne Mästaren Lord Emanuels namn hävdar jag den allmänna upphovsrätten till detta budskap.

Om det här meddelandet ger dig något och du känner att du vill ge ett bidrag som tack och möjliggöra en fortsättning på denna service är det möjligt att göra det genom att klicka på websidan nedan:
Donationer mottas med tacksamhet
Tidigare budskap, se:
Kontakta oss:  

No comments:

Post a Comment