Sunday, June 29, 2014

29:06:2014


Sign up to Lord Emanuel messages
Budskap med Visdom och Inspiration
29 juni 2014
Släpp Taget!
(Let Go!)


   Jag hälsar er, Mina Kära! Det är jag, Mästaren Jesus, er älskade Lord Emanuel, som kommer för att vara med er igen denna dag. Tänk, så många gånger vi nu har varit tillsammans under den här livstiden och det gör att det verkar mer som en självklarhet för er att vi har vandrat många livstider tillsammans och många av er vandrade faktiskt med mig under min inkarnation här på den här Välsignade Jorden. Era fötter vandrade bredvid mina, era röster sjöng tillsammans med min, era öron hörde mina ord och era kroppar tog in energin från den tiden. Det här är inget nytt för er, Mina Kära, det här är inte nytt för er och JAG ÄR bara här för att påminna er om det som ni redan vet inom er.

Wednesday, June 18, 2014

17 juni 2014 Mållinjen (The Finishing Line)


Sign up to Lord Emanuel messages
Budskap med Visdom och Inspiration
17 juni 2014
Mållinjen
(The Finishing Line)

 Jag hälsar er, Ni Kära!! Välkomna, Välkomna! Det är jag, er Lord Emanuel, som är här i dag för att vara med er igen, mina Kära dyrbara Hjärtan. Hur mår ni denna fina dag, Ni Kära? Hur finner det här budskapet dig? Du kan berätta för mig allt det du inte kan dela med dig till någon annan. Allt som du inte vågar dela med någon annan kan du berätta för mig. JAG ÄR din Broder och jag dömer dig inte, Min Kära, men jag kan lyfta av dig det som orsakar dig en börda och jag kan lyfta bort en del av den där tyngden du bär på, om du tillåter mig att göra det. Ni Kära, ni bär på en så tyst börda, ett privat helvete om ni så vill, genom att ni dömer er själva, genom skuld, skam, och klander. Detta är en självförvållad onödig börda och om ni vill, låt mig hjälpa er att släppa det som inte är ert att bära.              

Sunday, June 1, 2014

1 juni 2014 Mitt Löfte till Dig



Budskap med Visdom och Inspiration
1 juni 2014
Mitt Löfte till Dig
(My Promise to You)


Herregud, herregud, herregud! JAG ÄR här! JAG ÄR kommen! Det är jag, Lord Emanuel mina kära, kära Älskade Vänner. Mitt hjärta är överlyckligt över att vara bland er igen denna dag. Jag är verkligen mycket tacksam och välsignad över att vara här och tas emot av så många av er, vars hjärtan sjunger av glädje när man känner min energi. Och vet du varför det är så här? Eftersom jag känner dig och ditt hjärta känner mig! Kommer ihåg mig!

 Om du är tveksam uppmanar jag dig av hela mitt Väsen att själv ta ställning, Du kära. Oh ja, vi hör detta hela tiden urskiljningsförmåga, urskiljningsförmåga, urskiljningsförmåga... och det med rätta, min kära. Aldrig har det varit viktigare än nu att du lär dig att förverkliga det som du redan vet. Det finns bara En Sanning och den är din och den finns i ditt hjärta.
 Fråga ditt hjärta nu, är det här min älskade Emanuel? Och vänta Mina Kära, ta några heliga andetag in genom näsan och en stor lång utandning genom munnen, om det känns bekvämt, och gå verkligen in för det om du känner att det är tryggt att göra det. Andas in långt och djupt och med känsla och andas ut på samma sätt, som om du befriar dig från allt det tunga och all negativitet och lämnar dig ren och klar, expansiv och fridfull. Från DENNA plats, fråga dig, vem är den här energin? Andas in mig, det är jag och ditt hjärta kommer att veta.