Thursday, June 20, 2013

18:06:2013 -- Medkänsla


Sign up to Lord Emanuel messagesDagliga Budskap med Visdom och Inspiration

18 juni 2013
Medkänsla

 
Jag hälsar er, Ni Kära! Det är jag, Lord Emanuel, som kommer för att vara med er denna vackra dag på er välsignade planet Jorden. Som alltid, Kära Hjärtan, är min glädje enorm att vara här, att få vara med er, att tas emot av er och att få ge några ord till er är underbart. Andas djupt, Mina Kära, andas djupt, andas in och andas ut så att du förenas mer och blir mer närvarande inför mina ord. Tack.

Mina Kära, idag skulle jag vilja tala om ämnet Medkänsla för den är så viktig i dessa tider vi befinner oss i. Det är så lätt att sluta känna medkänsla speciellt medan vi vinglar oss igenom en övergångsperiod och rör vid den smärta som vi så länge undvikit under våra liv i separation. Mina Kära, när ni känner obehaget av att komma till insikt om allt som ni har lagt åt sidan för att hålla er borta från den oerhörda smärtan från separationen från Fader-Moder Gud, är det mycket lätt att kasta skuld och fördömande på andra för att ytterligare undvika den intensiva smärta som måste komma.

Detta är en mycket utmanande tid för er, Ni kära, när ni kommer underfund med alla de saker som ni gör i livet för att undvika att känna och för att undvika att älska er medmänniska. Det är så mycket smartare att ta till alla intrikata sätt som vi använder för att ordna upp våra liv med våra nära och kära. Vi använder utvägar där vi ger bort vår kraft, uttryckssätt där vi utövar vår makt över andra, sätt där vi undviker konflikter för att "få frid i huset", sätt där vi tillåter andra att invadera våra liv eftersom detta är lättare än att stå upp och säga nej, alla de gånger då vi säger "ja" när vi egentligen inte vill. Om och om igen tar vi till strategierna för att undvika att känna det som är roten i det hela, separationen från vår Fader-Moder Gud, vilken leder oss till att se på någon annan för att fylla det tomrummet. Detta är naturligtvis en omöjlig och svår uppgift och leder till den intensiva smärta som kommer från att känna sig oälskad av våra bröder och systrar. Detta ger oss anledning till att stänga av och bygga murar för att undvika att känna någon mer smärta. Något som ger stöd åt denna vår strategi är tron på att vi kan bemäktiga oss Guds kraft, för detta är vad livet i separation verkligen betyder. Detta är naturligtvis omöjligt.

Så nu går ni igenom en intensiv period då ni kommer till insikt om alla de knep och sätt ni använder för att klara av livet i separation med Gud. I denna insikt kommer du att känna alla orsaker till varför du gör så mycket skada och detta kommer oundvikligen att leda till att du pekar finger och lägger skulden på din Mor, din Far, dina syskon, din första vän i skolan, din första sexuella partner som fick ditt hjärta att brista. Om och om igen pågår detta medan du inser den av dig uppfattade orsaken till din smärta i livet.

Mina Kära, det är i den här smärtan och insikten som vi kan börja förlora vår medkänsla för våra medmänniskor, speciellt då nära familjemedlemmar, som ni uppfattar det har orsakat er smärta och lidande. För att reda ut den skada som gjorts mot det Guds altare som vistas inom ert hjärta kommer ni nu återigen att besöka dessa tider i ert liv när ni upplevt smärta och lidande i händerna på någon annan.

Nu, Ni Kära, säger jag inte att det finns en rak och enkel väg till medkänsla, för först måste ni känna smärtan och kanske ilskan, svartsjukan eller vilken känsla som helst som ni måste erkänna att ni verkligen känner, Sanningen hos ditt eget Väsen. Sanningen om vad som egentligen ligger bakom det oäkta leendet medan du utför en uppgift för någon annan som du hellre inte skulle velat göra. Ni förstår vad jag menar, Ni Kära? Detta är en tid för Sanning. Vilken är den VERKLIGA känslan du har medan dina strategier pågår? Denna måste först komma till uttryck på ett säkert sätt och i någon form som passar dig. Du måste känna dig fram med lite hjälp från någon annan, och som ni väl vet vid det här laget, med en del hjälp från mig och alla mina Bröder och Systrar i den Uppstigna Världen.

Så snart du får tillgång till den verkliga känslan och har uttryckt den på ett tryggt sätt, är det dags att söka förståelsen för någon annan i stället för att bli förstådd. Din del i detta och din outtalade känsla är något för dig själv att ta itu med, inte för att någon annan ska förstå. Försök förstå den andre, försök att se vad som ligger bakom deras handlingar, för de är också skadade och agerar eller har agerat utifrån denna smärtans plats för att de söker efter Kärlek, ropar efter Kärlek på det enda sätt de kan.

Om du hittar den här platsen och kan förstå någon annan som orsakat dig smärta, speciellt en nära släkting eller syskon eller barn eller partner som du delar ditt liv med, om du kan finna förståelsen för dem kan du komma åt Medkänslan för dem och i och med detta öppna ditt hjärta. Du kan då finna balans igen. Genom att ständigt vårda ditt hjärtas behov för att hålla det öppet och stanna kvar i Kärleken så ofta du kommer ihåg det, kommer du ännu en gång att finna harmoni i ditt liv tillsammans med dem som du så innerligt älskar.

Detta är ingen lätt uppgift, Ni Kära och det är därför jag erbjuder mig själv till er hjälp, för att vandra med er, för att hålla er hand, för att vara på den andra sidan av den eld som ni måste gå igenom för att komma till andra sidan och till den som ni egentligen är. JAG ÄR här, detta är mitt löfte till er. JAG ÄR Lord Emanuel och jag älskar er övermåttan. Gud välsigne er.Förmedlat av Gillian Ruddy.

Detta meddelande är en gåva, känn dig fri att kopiera och dela med dig av det. Men i den Uppstigne Mästaren Lord Emanuels namn hävdar jag den allmänna upphovsrätten till detta budskap

Tidigare budskap, se:

Kontakta oss:

Översättare: Inga och Cagga Levander

Saturday, June 8, 2013

06:06:2013 -- Älska dig själv


Sign up to Lord Emanuel messagesDagliga Budskap med Visdom och Inspiration

6 juni 2013

Älska dig själv


JAG ÄR här, Mina Kära, jag hälsar er! Välkomna, välkomna ni alla denna fina, fina dag här på planeten Jorden. Hur mår ni idag, Kära Hjärtan? Hur mår ni? Hur hanterar ni allt det som sker runt omkring er? Utmanande tider vi lever i här på Jorden, verkligen mycket utmanande tider. Ni befinner er i en övergång, Mina Kära. Kom ihåg det medan ni rör er genom dessa tider, - ni befinner er i en övergång. Detta innebär att allting som ni kanske upplever och bedömer som negativa upplevelser kommer att passera. Detta är vad det innebär att befinna sig i förändring, en obekväm förändringsfas eftersom ni varken befinner er på den ena eller andra platsen, utan på något sätt rör er genom mitten. 

Får jag ta tillfället i akt för att påminna er om, Ni Kära, att ni sköter er exceptionellt bra. Ni klarar av utmaningarna på ett beundransvärt sätt och ni uppskattas mer än ni förstår. Ta detta till era hjärtan, Ni Kära, för ni behöver det under de dagar då ni känner att ni har låtit er dras ner eller under de dagar då ni känner att ni kanske dragit ner andra. Detta är påfrestande tider. Varje dag möter ni utmaning efter utmaning medan ni lotsar er igenom de "saker" som kommer upp för er. Allting som ni har sopat under mattan, så att säga, håller på att avslöjas. Den ökande vibrationen hos den här planeten innebär att Ljuset belyser varje aspekt av ditt liv, varje sten blir vänd, mattorna lyfts och all den smuts som du har sopat under dem exponeras så att alla kan se. Den här processen kan vara mycket obehaglig för ingen vill att någon besökare lyfter på mattorna och tittar under möblerna för att inspektera dammet och smutsen som kan dölja sig där. 

Ingen vill bli avslöjad, Ni Kära, men hur skulle det vara att se det på det här sättet: Vad sker om ni inte har något att dölja? Vad sker om ni vet om att smutsen fick sopas under mattan eftersom du den dagen var mycket upptagen och helt enkelt inte hade tid att göra jobbet ordentligt eller vad händer om du kommer ihåg att du sopade smutsen under mattan den där dagen, eftersom du hade så mycket annat jobb att göra att du var överväldigad till sinnet och det bara var lättare att göra det på det där sättet den dagen. Hur skulle det vara om du lät det vara OK att ha sopat smuts under mattan, så om någon skulle komma på besök och lyfta på mattan och se din smuts, så bryr du dig inte ett dugg, eftersom du vet att du gjorde det bästa du kunde i den stunden med tanke på vad som var möjligt för dig. 

Tror ni, Ni Kära, att ni med det perspektivet på saken skulle kunna vara öppna, visa det i Ljuset? Tror ni, Ni Kära, att ni med det perspektivet skulle kunna vara öppna och be er besökare om den skulle ha något emot att hjälpa er att sopa upp den smuts ni missat? Ni förstår, Mina Kära, så obehagligt som det först kan verka, så är er smutsiga byk ingenting att skämmas över. Ju snarare du kan vara vänlig och snäll mot dig själv, desto snabbare kan du slappna av inför det otrevliga att någon tittar på all den smuts du kanske sopat under mattan under din livstid. 

Ni förstår Ljuset belyser er "smuts" så att säga, vare sig ni gillar det eller inte! Så det kan vara smärtsamt eller det kan vara en erfarenhet som ni kan gå igenom med ett lättare och Ljusare hjärta, i vetskap om att kapitulationen inför processen kommer att göra att den passerar snabbare och att acceptansen av det som döljer sig i skuggorna hos ert Väsen kommer att ge er frid, djup frid. Och Mina Kära, var medvetna om att ni är perfekta och hela, precis som ni är just här, just nu. Du kan inte vara älskad av din Fader-Moder Gud mer än du redan är just nu. Men du själv kan Älska dig mer. 

Och i och med att du Älskar dig själv kommer fler små mirakler att visa sig eftersom människorna omkring dig börjar älska dig mer, eftersom du finner mer Kärlek till dem genom att hitta mer kärlek och medkänsla för dig själv. 

Nu Mina Kära, många av er har läst dessa ord och tänker för er själva att ni redan känner till det mesta av det jag just delat med mig av till er. Jag ber er tänka efter igen! Jag känner er, Kära Hjärtan, varenda en av er känner jag personligen. Och jag kan tala om för er i otvetydiga ordalag att många av er inte Älskar er själva på långa vägar så mycket som ni skulle kunna. Ja, Ni Kära, ni känner till orden jag ger er i ert sinne, men VET ni om dem inom ert Väsen? Det vill säga, omsätter ni detta i handling? Min Kära, jag vet att du känner till orden och begreppet. Jag ber dig gå in i ditt hjärta och fråga dig själv i all ärlighet, skulle jag kunna älska mig själv mera? 

Det är lätt att tro att du känner till ett så kallat andligt begrepp bara för att du har läst om det några gånger eller hört om det mer än en gång och tycker att du förstår det. Precis som mattorna lyfts bort från det som lurar i skuggan av dig själv är Ljuset detb som belyser det som du lurar dig själv med. 

Kära Hjärtan, sluta med att ge er en så onödigt utmanande tid. Ni är perfekta och hela, ni är Älskade bortom all jämförelse och ni hålls i evig villkorslös Kärlek och medkänsla i alla lägen. Detta är Sanningen, och detta är mitt Löfte till er. JAG ÄR Lord Emanuel och jag älskar er oavsett vad. Gud välsigne er.Förmedlat av Gillian Ruddy.

Detta meddelande är en gåva, känn dig fri att kopiera och dela med dig av det. Men i den Uppstigne Mästaren Lord Emanuels namn hävdar jag den allmänna upphovsrätten till detta budskap

Tidigare budskap, se:

Kontakta oss:

Översättare: Inga och Cagga Levander

Thursday, June 6, 2013

04:06:2013 -- Positivitet


Sign up to Lord Emanuel messagesDagliga Budskap med Visdom och Inspiration

04 juni 2013

Positivitet


Jag hälsar er, Ni Kära! Det är jag, Lord Emanuel som kommer för att vara med er idag igen. Och som alltid, Kära Hjärtan, är det min stora glädje och djupa ära att få vara tillsammans med er, att släppas in av er, att få er uppmärksamhet under den tid vi har tillsammans. Som alltid, Mina Kära, ta ett djupt andetag så djupt ni kan, ända ner i magen och andas ut med ett långsamt och långt behärskat andetag och se att i och med detta lämnar er alla era spänningar, all er ångest och negativitet. Ta så många sådana här andetag som ni känner att det är bekvämt att göra, 7 är idealet. Er andning, Mina Kära, är ett så kraftfullt verktyg. Den är den anslutning som förenar medvetandet med er kropp. Från denna föreningspunkt, känn min närvaro med er när ni läser mina ord, så att ni från dem kan ta emot ett djupare helande. =

Mina Kära, ni kan inte undgå att lägga märke till att er värld verkar falla ännu djupare ner i kaos. Får jag påminna er om att det SER UT på det sättet på grund av många anledningar. Den mest uppenbara orsaken är, att om den enda källan till er information är de etablerade nyhetskanalerna och media, så är det allt som rapporteras. Som jag många gånger har sagt här i dessa meddelanden, rapporterar inte era vanliga nyheter sanningen, utan bara en förvrängd version, som utmålar den bild som önskas av de styrande, den bild de vill att ni ska tro på om alla händelser som sker i er värld.

Ovanpå detta, Mina Kära, önskar de etablerade nyheterna och media endast rapportera det som inger rädsla och splittring. Som sagt, jag har förmedlat den här informationen tidigare. De som verkligen har kontroll över den här planeten behöver rädslans energi. Det presenteras en oerhört skev bild av världen för er för att ni ska tänka negativt och reagera med högt svallande känslor och rädsla på dessa avskyvärda situationer som utspelar sig på Jorden. Där finns ingen balans. Ni ser bara inte alla otroligt positiva händelser som FAKTISKT SKER runt om i världen.

Nu vet jag att ni känner till vad jag förmedlat här. Men även om ni är medvetna om den större bilden, även om ni är medvetna om den taktik som används av de mörka krafterna, även om ni har all kunskap om detta, är det fortfarande mycket svårt att förbli positiv under nuvarande omständigheter. Många av mina meddelanden på sistone har handlat om det här ämnet, men jag stannar kvar i denna fråga tills tiden har förflutit och den inte längre är viktig. Det krävs fortfarande av mig att jag hjälper till att hålla er på rätt spår vid denna avgörande tidpunkt.

Mina Kära, ni kanske tror att vetskapen om agendan gör er immuna mot den rädsla som strålar ut och ökar negativiteten. Då vill jag tala om för er, Ni Kära, i otvetydiga ordalag att detta inte alltid är fallet. Ta nu inte detta som en hård dom över er, för detta är inte bara omöjligt, det är inte min avsikt här. Därför lägger jag fram inför er alla orsakerna till att det är så väldigt svårt för er att hålla er utanför rädslans och negativitetens fälla. Detta är, som ni mycket väl vet mycket utmanande tider, Ni Kära.

Om er nyhetsrapportering vore väl balanserad och sanningsenlig, skulle tänkesättet hos Jordens folk vara så helt annorlunda. Ni Kära, om ni kunde se antalet slumrande människor på Jorden som väcks, blir rastlösa och missnöjda med status quo, antalet människor som äntligen börjar säga att nu får det vara nog, som äntligen börjar inse att det måste finnas ett bättre sätt. Mina Kära, detta sker hos miljoner medan vi pratar. Detta är inledningen till ett verkligt uppvaknande hos många miljoner Varelser och det sker faktiskt just nu.

Kära Hjärtan, en fredlig civil oro är det mest otroligt uppmuntrande positiva tecknet som tänkas kan, att saker och ting förändras på er välsignade planet. Det är ett påtagligt tecken som ni kan se äga rum. Jag tolererar inte våld av något slag, men man har här i den Uppstigna Världen förståelse för att frihetskämpar ofta inte har något val när de försvarar sina familjer och sina hem. Får jag be er att ni sänder ut Kärlek till alla instabila oroshärdar på Jorden och att ni ber om att fredliga lösningar åstadkoms snabbt. Det ligger i er kapacitet just nu att genom er medvetna tanke och intention stoppa det våldsamma förtrycket av oskyldiga människor.

Mina Kära, konflikterna på er Jord mullrar på, konflikten inom era familjer och era vänskapsrelationer, arbetsrelationer och grannar mullrar på men ni måste förstå att detta är ett mycket nödvändigt POSITIVT steg mot Global VärldsFred.

Mina Kära, känsliga Hjärtan, ni sköter er så bra i en värld som verkar så grym och hård. Fortsätt att gå framåt med Kärlek och Nåd, Himmelriket väntar er. Detta är mitt Löfte till er. JAG ÄR Lord Emanuel, lika säkert som Gud kommer ni tillbaka. Gud välsigne er.

Förmedlat av Gillian Ruddy.

Detta meddelande är en gåva, känn dig fri att kopiera och dela med dig av det. Men i den Uppstigne Mästaren Lord Emanuels namn hävdar jag den allmänna upphovsrätten till detta budskap

Tidigare budskap, se:

Kontakta oss:

Översättare: Inga och Cagga Levander

Sunday, June 2, 2013

31:05:2013 -- Skönheten i Skapelsen


Sign up to Lord Emanuel messagesDagliga Budskap med Visdom och Inspiration

31 maj 2013

Skönheten i SkapelsenJag hälsar er, Ni Kära! Det är jag, Lord Emanuel, som återkommer bland er idag. Är det är en härlig dag hos er, Ni Kära? Om inte, varför inte? Berätta för mig, mina Kära Hjärtan, vad det är för någonting som inte gör det till en härlig dag. För detta är Sanningen; varje dag inom Guds Skapelse är underbar. Någonting mindre än så är helt enkelt inte verkligt. Om det inte är skapat av Gud är det inte verkligt. Vad som än skapas av människan är inte verkligt och därför kan det inte skada er på något sätt, Ni Kära. Detta är Sanningen. 

Ta ett djupt andetag, Kära Hjärta, en lång djup inandning och en lång långsam, behärskad utandning. Andas ut alla de bekymmer och problem som du kan ha, i vetskap om att de inte är verkliga. Berätta för mig vad det är som får dig att inte ta full del av denna Underbara dag i Skapelsen? Kan du göra en lista över det? Kom och berätta för mig, Ni Kära, sätt igång, Berätta om alla de saker som just nu kanske hindrar dig från att verkligen känna hur magnifik en dag som denna är. 

Så snart du sätter igång med listan upptäcker du kanske att du har en lång lista, Du Kära! Det är OK. Du kanske upptäcker att ditt liv är så perfekt, att du inte har något på listan och det är också OK! 

Men jag tror att de flesta av er kommer att ha några saker på den där listan, Kära Hjärtan, och jag ber er om något litet annorlunda idag. Jag skulle vilja att ni faktiskt skriver ner dem. Skriv en lista över sakerna som du har i huvudet som håller dig borta från att se att den här dagen är den mest perfekta och fantastiska dagen någonsin. 

Tack, detta är mycket bra. Var så ärliga som ni kan med det här, Ni Kära, så ärliga som ni kan vara om det som tynger ert sinne. Fråga nu dig själv detta; vad på din lista är Guds Skapelse? Vem har skapat sakerna på din lista som gör att du distraheras så mycket från det som är verkligt? För verkligheten är att detta är den mest perfekta dagen i ett ymnigt Universum och du är ett Skapande Väsen med obegränsad potential. 

Ta en ordentlig titt på vad som finns på din lista. Involverar några saker på din lista någon annan person? Har någon av orsakerna till att du kanske känner dig missnöjd idag att göra med din relation med någon annan? Finns något på din lista som känns som om det ligger utanför din kontroll? Finns det orsaker på din lista, som du känner kommer från den yttre världen? 

Ta en ordentlig titt på var och en, Kära Hjärtan. Om du inte har tagit dig tid att skriva en lista, gör det nu. Det är en så värdefull övning bara att verkligen titta på det som finns i sinnet. Titta på det som är verkligt för dig just nu, idag. 

Så vilken av dessa saker kommer egentligen från din kropp? Till exempel, du kan känna att den här dagen är mindre än underbar om du har huvudvärk eller en kronisk skada eller att du kanske känner dig mindre än Skapelsens Härlighet. Den här dagen får dig att känna att en annan person har sårat dig eller svikit dig. Du kanske känner dig mindre än den oändliga glädje som väntar på dig denna dag på grund av vädret, den obetalda räkningen, den stigande skulden, grannen som är respektlös, - du fattar vad jag menar, Du Kära. 

Titta nu på den här listan, och en efter en, glöm det som faktiskt är skrivet. Men när du läser orden, KÄNN vad som pågår inuti din kropp. Hur får varje sak på listan dig att känna? Och sedan bara känn det, känn det verkligen. Var medveten om, att bara det som Gud har skapat är det som är verkligt och det som är verkligt är att du nu har tillgång till en oändlig glädje och överflöd och till dina drömmars liv. 

Så gör ett val just nu, Du Kära, hur vill du känna? Vill du vakna upp varje morgon och KÄNNA glädjen av en ny dag i ett oändligt Universum i överflöd, och veta att du är totalt trygg i händerna på din Fader-Moder Gud, Skaparen av ditt liv, den som gett dig ditt liv? 

Känn min närvaro nu, Ni Kära. JAG ÄR Fader-Moder Guds Son och jag kan vara en bro för dig till att nu få tillgång till Gudomlig Kärlek. Ta ett djupt andetag och känn mig nu, be mig omedelbart fylla dig med Guds Ljus och Kärlek, sitt tyst och stilla och ta emot. Gör ingenting utan var stilla och ta emot. Gör det nu och vänta. Låt mig fylla dig. 

Känn mig nu, Du Kära, och var medveten om att det enda som håller dig ifrån att känna på det här sättet varje sekund varje dag är om DU ger din tillåtelse till något eller någon att ta din uppmärksamhet från det. Du kan ta dig fram i den här världen och behålla den här sammankopplingen. Du kan samverka med andra och behålla den här föreningen, den Gudomliga Kärleken i ditt hjärta. Du kan uppfostra barn och behålla den här sammankopplingen. Ni kan, Mina Kära, Ni kan göra det. Ni skulle inte ha inkarnerat på den här planeten vid den här tiden om inte detta vore inom er förmåga. Detta är mitt Löfte till er. JAG ÄR Lord Emanuel. Håll er till dessa meddelanden, Mina Kära, ni är på god väg hem. Gud Välsigne er.Förmedlat av Gillian Ruddy.

Detta meddelande är en gåva, känn dig fri att kopiera och dela med dig av det. Men i den Uppstigne Mästaren Lord Emanuels namn hävdar jag den allmänna upphovsrätten till detta budskap

Tidigare budskap, se:

Kontakta oss:

Översättare: Inga och Cagga Levander

Saturday, June 1, 2013

28:05:2013 -- Uppfattningsförmåga


Sign up to Lord Emanuel messagesDagliga Budskap med Visdom och Inspiration

28 maj 2013

UppfattningsförmågaJag hälsar er, Ni kära. Det är jag, Lord Emanuel, som är tillsammans med er idag. Så underbart att jag kan vara här med er och skriva dessa ord och allteftersom de här orden kommer på pränt känns det för mig som att jag skriver till var och en av er personligen. Och faktiskt, som ni så här dags mycket väl vet, JAG ÄR med er var och en personligen när du läser dessa ord antingen du är medveten om min närvaro eller inte. Det spelar ingen roll. JAG ÄR helt och hållet med dig antingen du uppfattar eller förnimmer mig eller inte. 

Uppfattningsförmåga, ja, det är ett intressant samtalsämne, eller hur? Någonting som budbäraren för närvarande själv sysslar med. Hon behöver vara helt klar över vad som kommer från hennes egna tankar och sinne och det som kommer från mig. Som jag precis förklarat för henne är den här kanaliseringsprocesen helt annorlunda något hon kanske läst om eller varit medveten om i det förflutna. Ni Kära, jag ska inte gå för djupt in i det här, eftersom detta faktiskt är mellan mig och budbäraren. Men den metod som används här är ganska okonventionell och sker på det här sättet av en speciell orsak och tjänar ett speciellt syfte. Den kräver verkligen en annorlunda förnimmelsenivå vad gäller budbäraren och är kanske en av de mera utmanande metoderna för att ta emot information beträffande den mänskliga uppfattningsförmågan av det som sker. Medan vi talar ställer budbäraren sina egna frågor och detta är mycket lustigt för mig idag, eftersom hon själv just nu funderade över detta ämne och det är en extra utmaning för henne att vara mycket säker på vad som är mina tankar och vilka som är hennes egna. 

Detta är utmaningen för många människor som gör anspråk på att kanalisera information och det är därför man alltid måste vara försiktig när man läser kanaliserad information. Jag har gett er den här sanningen många gånger, Ni Kära, och min Älskade Moder Maria kom igenom speciellt för att tala om det här ämnet. Lyssna ALLTID till ditt hjärta VID ALLA TILLFÄLLEN. Även med de här meddelandena ber jag er att ta er i kragen och vända er inåt. Lyssna till ditt hjärta vid alla tillfällen och om orden inte ger genklang inom dig, då är de inte din sanning. Så enkelt är det. Om någonting vid något tillfälle inte känns rätt, då är det inte rätt för dig. Följ alltid detta framför allt annat. Men låt oss återvända till uppfattningsförmågan. Jag började det här samtalet med att påpeka, att det inte har någon betydelse om du uppfattar min närvaro med dig eller inte. JAG ÄR här trots allt. Är inte detta en intressant sak, Kära Hjärtan. JAG ÄR med dig vare sig du kan känna min närvaro eller inte. Det är en uppfattningsfråga. Fascinerar det inte dig att det mänskliga sinnet bara kan basera sin verklighet på det som hon kan förnimma eller uppfatta? Detta innebär att majoriteten av människorna tror att deras verklighet är exakt som de uppfattar den. Kan ni inse hur detta gör var och en av er otroligt öppna för konflikt, när ni tror att er verklighet är den enda verkligheten? När ni betänker att den mänskliga varelsen bara kan ”se” en liten del av det som faktiskt finns att se i den yttre världen. Och ändå håller en del människor så fast vid sin egen verklighet och tror att den är allas sanning, så de invaderar andra länder och fäller bomber på andra människor och dödar hänsynslöst på grund av denna orubbliga tro på att deras verklighet är den enda verkligheten. Om ni bara kunde ”se” den fullständiga bilden, Ni Kära, så skulle ni förstå att ni lever i en värld av illusioner. 

Detta har ni hört många gånger förut, det är jag helt säker på, - att den här verkligheten är en illusion. Men hur många av er vet egentligen vad det innebär? Ni lever i en drömvärld, eftersom den baseras på förnimmelse, individuell uppfattningsförmåga som ni projicerar på den yttre världen utan hänsyn till hur den yttre världen faktiskt ser ut. Fattar ni vad jag menar, Ni Kära? Förstår ni nu vad det innebär att leva i en illusion? I en dröm? 

Verkligheten i världen begränsas genom mottagarens uppfattning eller förnimmelse av denna verklighet. Därför är den inte sanningen. Den är en begränsad förvrängning av sanningen. Här ligger orsaken till världen med separation och dualitet. 

Ni Kära, det finns bara Kärlek. Detta är den Universella Sanningen. Någonting i den yttre världen som du uppfattar som någonting mindre är helt enkelt inte sant. Så snart du kan skifta din uppfattning om din verklighet i linje med detta, ju snabbare kommer din yttre värld att visa dig vad som är Sanningen. Vad du än förnimmer utanför denna Sanning är inte verkligt. Det är en illusion. Detta är mitt Löfte till er. JAG ÄR Lord Emanuel och det har varit min absoluta glädje att vara tillsammans med er idag. Jag Älskar er, Kära Hjärtan. Gud Välsigne er.Förmedlat av Gillian Ruddy.

Detta meddelande är en gåva, känn dig fri att kopiera och dela med dig av det. Men i den Uppstigne Mästaren Lord Emanuels namn hävdar jag den allmänna upphovsrätten till detta budskap

Tidigare budskap, se:

Kontakta oss:

Översättare: Inga och Cagga Levander