Wednesday, February 27, 2013

26:02:2013 -- Soluppgång Soluppgång


Sign up to Lord Emanuel messagesDagliga Budskap med Visdom och Inspiration

26 februari 2013

SoluppgångJag hälsar er, Mina Kära! Det är jag, Lord Emanuel, som kommer för att hälsa på er idag. Är det inte underbart, Ni Kära, att varje dag på er planet föds på nytt, - förnyad. Solen stiger alltid upp, det slår aldrig fel. Varje dag är en helt ny dag, där ni får chansen att börja om igen, rycka upp er, eller fortsätta som tidigare. Ta er en stund med mig nu, Mina Kära, för att ta emot den sanningen. Andas djupt in vetskapen om att ni är trygga. Att varje upplevt misstag, varje ord eller tanke, gärning eller handling gjord i ilska, varje upplevd negativ känsla kan man lämna bakom sig och när solen stiger upp inför en helt ny dag har ni möjligheten att göra något annorlunda.

Se soluppgången för vad den är, Mina Kära, - en helt ny dag. En hel dag då man kan glömma gårdagen och göra saker och ting annorlunda, eller om du är helt tillfreds och nöjd, en helt ny dag för att göra mer av samma sak! Hur många av er tillhör den senare kategorin? Hur många av er skulle inte ändra en enda sak i ert liv och leva idag precis som ni gjorde igår? Ta dig en stund för att begrunda detta, Ni Kära. Är du fullständigt nöjd med ditt liv? Har ni alla fullkomliga och underbara relationer med era föräldrar, med er make eller hustru, med era barn? Hoppar du ur sängen på morgonen ivrig att komma igång med din dag, ivrig att komma till jobbet? Fyller ditt jobb dig med eld och passion? Är du överöst med kärlek från dina vänner och grannar?

Mina Kära, dualitetens mörka dagar ledde er till att tro att ni har ett begränsat urval vad gäller händelser, människor och omständigheter i ert liv. Dualitets- medvetandet fick er att tro att livet var en kamp, ​​en fråga om överlevnad. I den här tredimensionella verkligheten trodde ni att ni var ett offer för omständigheterna, född in i den familj som skulle forma ert liv. Ett liv med mycket få val.

Mina Kära, ni håller på att flytta ut ur detta gamla paradigm. Det är nu dags att till fullo förstå och acceptera att ni har full kontroll över era liv. Du kan helt och fullt välja vem du vill umgås med och vad du vill spendera tid på att göra. Karma-hjulet är borta, de matriser som höll kvar många tredimensionella dynamiska krafter har kollapsat. Du kanske börjar lägga märke till den skillnad som detta gör i ditt dagliga liv. Du kanske börjar lägga märke till vad som fungerar för dig i ditt liv och vad som inte gör det. Kanske börjar du bli oförmögen att tolerera vissa personer, som du dessförinnan var fullt kapabel att ha omkring dig. Du kanske förvånas över att du känner dig helt annorlunda beträffande någonting som du tidigare haft en stor passion för. Dessa förändringar är alla perfekta.

Mina Kära, ni kan få det liv ni drömt om. Det är tryggt för er att sticka upp huvudet ovanför balustraden, så att säga. Du kanske märker att dualitetens band inte längre binder dig och att du kan höja ditt huvud ovanför det mänskliga dramats tjocka lera och den 3: e dimensionens ”streta och knoga”-dynamik. Du kanske börjar känna av din förmåga lite mer och kan säga vad du tycker och stå upp för dig själv, och kanske är du förvånad och lite chockad över de förändringar som du upplever i ditt liv.

Kära Hjärtan, ni kanske finner allt detta lite förvirrande allteftersom gamla metoder faller bort för att ge plats för det nya. Men jag säger till er att glädjas över detta! Börja med att lägga märke till hur du KÄNNER kring vissa människor och vissa omständigheter. Detta är din kompass. Ditt hjärta är din vägledning. Allt du behöver ta notis om i dessa turbulenta tider är ditt hjärta. Vad talar ditt hjärta om för dig? Vem kommer ditt hjärta överens med och vem vill du vara med? Vad tycker ditt hjärta är en bra idé för dig? Vad talar ditt hjärta om för dig vara sanningen? Mina Kära, detta är den vägledning ni behöver.

Oavsett hur instabil du kan känna dig har du kraft att sätta den ena foten framför den andra om varje steg tas i ditt hjärtas riktning. Varje dag du vacklar, varje dag du finner det som pågår vara tufft, varje dag du kanske tänker att du inte vet varthän du ska vända dig, var lugn och fridfull. För varje dag är en helt ny dag där du kan komma på fötterna igen och göra valet att göra saker och ting annorlunda.

Mina Kära, ingenting och jag säger det en gång till, INGENTING är viktigare än er lycka. Gör varje beslut i varje ögonblick baserat på vad ditt hjärta och dina känslor talar om för dig med kompassen inställd på lycka. Om du inte kan uppnå lycka, ställ då in din kompass på det som får dig att må bättre än du gör just nu.

Mina Kära Hjärtan, ingenting är mer beundransvärt hos den mänskliga rasen än er förmåga att övervinna motgångar. Er häpnadsväckande förmåga att hålla ut och fortsätta framåt. Det är en otrolig kvalitet och ni har den alla i överflöd! Titta på soluppgången, känn en Gyllene Sols närvaro i ditt hjärta och var medveten om att du är trygg och att allting kommer att bli mer än okej. Fred på Jorden, välstånd och glädje är allt ert. Detta är mitt löfte till er. JAG ÄR Lord Emanuel, känn mitt solsken i ert hjärta.Förmedlat av Gillian Ruddy.
Detta meddelande är en gåva, känn dig fri att kopiera och dela med dig av det. Men i den Uppstigne Mästaren Lord Emanuels namn hävdar jag den allmänna upphovsrätten till detta budskap

Tidigare budskap, se:

Kontakta oss:

Översättare: Inga och Cagga Levander

25:02:2013 -- Seger


Sign up to Lord Emanuel messagesDagliga Budskap med Visdom och Inspiration

25 februari 2013

SegerJag hälsar er, Mina Kära! Det är jag, Lord Emanuel som kommit till er i dag och jag hälsar er Mina Kära med all den Kärlek jag har i mitt hjärta. Hur mår ni idag? Känn in mig nu, mina Välsignade Hjärtan, JAG ÄR med er. Låt mig lätta er börda under den tid vi har tillsammans medan ni läser dessa ord. Låt mig bära er börda, för det är en tung börda ni har burit på - och under så lång tid, Mina Kära. Men ni är mycket nära nu, mina tappra Hjärtan, mycket nära den tid som många av er inte kan tro har kommit, - den tid då ni kan lägga av er tunga börda, lägga den vid sidan av vägen och lämna den där medan ni går över bron. För ni behöver inte er tunga börda på den andra sidan, Mina Kära. Många gånger har ni nått kullarna vid foten av berget, många gånger har ni bestigit en bit av berget och många gånger har toppen gäckat er. Detta har verkligen varit en lång resa för er, Mina Kära, längre än ni just nu vet om. Men den här gången Mina Kära, är ni segerrika.

Er Seger är säkerställd, ni har redan åstadkommit den. Detta kan ses och är garanterat, för vi i den Uppstigna Sfären kan se vad som ligger framför er. Ni är segerrika, Mina Kära, ni är segerrika! Denna lilla episod i Jordens och mänsklighetens historia då de mörka krafterna tilläts ta kontroll är över, ja, det har alltid funnits en tidsgräns placerad på det mörkas välde över er. Fastän er planet enligt den Universella Lagen är en planet med fri vilja och Himlen inte kan ingripa och det mörka styret var er egen felaktiga skapelse, fanns en gräns placerad på detta påbud. Det var för att skydda er Moder Jord, vars osjälviska handling var att stanna kvar hos Jordens barn genom deras mörka dagar i skuggländerna. För att beskydda henne är det bestämt att ingen civilisation får förstöra denna planet på vilken de lever. Den själ som både lever och andas, som är Lady Gaia, som ni är beroende av för ert liv, är skyddad av Universell Lag. När själva hennes existens hotades sattes en Gudomlig Plan i verket för att bevara henne och allt liv som utvecklas på henne.

En tidsgräns av liknande slag har ålagts det mörka styret på er jords yta. Denna tidsperiod är passerad och är i färd med att "avvecklas" medan vi talar. Guds Ljus misslyckas aldrig och Guds kärlek är alltid segerrik. Min kära, ni kan slappna av och gratulera er själva, för ni är det vinnande laget!

Jag förstår, Mina Kära, att ni har mycket ont om bevis i den yttre världen som bekräftar denna verklighet, men ni måste förstå att de sista dödsryckningarna hos en avgående makt alltid ger effekt av ett kortlivat utbrott som verkar vara en upptrappning av deras maktutövning. Vi hoppades att alla de mörka skulle överlämna sig till Ljuset och gå i frid. Vi hoppades alla att många fler av dem skulle inse det felaktiga i sitt handlingssätt och det meningslösa i att hålla fast vid makten under dessa sista dagar. Men detta har inte skett och i själva verket har de i sina desperata försök att hålla fast vid makten blivit mer desperata med att valsa ut samma gamla formler som tidigare fungerat för dem och nu med allt högre hastighet.

Min kära, ett besegrat djur som vet att det inte finns någon utväg kan faktiskt vara en mycket ond tingest. Det är därför jag uppmanar er av hela mitt hjärta att ignorera alla bevis, som berättar att saker och ting inte förändras och jag uppmanar er av hela mitt hjärta att bara fokusera på det som är positivt i denna värld.

Herregud, Mina Kära, om ni från vår utsiktspunkt kunde se hur det går för er skulle ni se en överväldigande mängd bevis på förändring mot det goda. Om ni kunde se mängden otroligt tappra och modiga själar som finner styrkan och hjärtat i att stå upp och säga nej till det som de inte anser vara rätt. Om ni kunde se alla dessa till synes små saker som vanliga människor gör, små förändringar i hur de tänker och agerar. Det tänds ljus över hela världen, lampor slås på då människor lägger märke till all korruption och girighet som exponeras nästan dagligen nu.

Och låt oss inte glömma er, Ni Kära som läser detta. Om ni bara kunde se hur mycket Ljus ni tillför den här världen, om ni bara kunde se vad ni har uppnått, skulle ni inte slösa en sekund av er tid på tvivel eller rädsla eller negativa tankar.

Mina Kära, känn det! Ni är Segerrika! Låt den känslan utvidgas exponentiellt inom er. Låt ert Ljus Lysa! Lysa! Lysa! Klarare! Klarare! Klarare! än någonsin tidigare. Vågskålen håller nu på att tippa över och er värld kommer att glida in i Himlen snabbare än ni kan blinka. Detta är mitt löfte till er. JAG ÄR Lord Emanuel. Fortsätt att lysa, mina Modiga.

Förmedlat av Gillian Ruddy.
Detta meddelande är en gåva, känn dig fri att kopiera och dela med dig av det. Men i den Uppstigne Mästaren Lord Emanuels namn hävdar jag den allmänna upphovsrätten till detta budskap

Tidigare budskap, se:

Kontakta oss:

Översättare: Inga och Cagga Levander


 Sign up to Lord Emanuel messages


Dagliga Budskap med Visdom och Inspiration
25 februari 2013
Segerdans


Mina Kära Bröder och Systrar,

Att använda musik och sång är ett av Emanuels favoritsätt för att hålla Ljuset vid liv. Under dagen brukar han ofta kommunicera med mig med sång. Efter varje budskap som jag tagit emot och skickar ut till er på uppdrag av Lord Emanuel, firar vi med en sång enligt hans val. Vi badar i firandet av det vi uppnått och i Kärleken och Ljuset från Gud JAG ÄR.

Detta är vanligtvis en privat Helig "ceremoni" men idag uppmanade Lord Emanuel mig att dela med mig av detta till er. Sången relaterar alltid på något sätt till dagens budskap. Han talade om för mig att vi alla är i behov av att lyfta upp vår sinnesstämning!

Så om du känner för det, öppna länken nedan och lyssna på dagens melodi. Om musiken tar tag i dig, res dig ur stolen och dansa!!


Sprid ert Ljus!

Med många välsignelser till er och med all min Kärlek

xxxGillianxxx

Detta meddelande är en gåva, känn dig fri att kopiera och dela med dig av det. Men i den Uppstigne Mästaren Lord Emanuels namn hävdar jag den allmänna upphovsrätten till detta budskap

Tidigare budskap, se:

Kontakta oss:

 Översättare: Inga och Cagga Levander

Saturday, February 23, 2013

22:02:2013 -- Jämställdhet


Dagliga Budskap med Visdom och Inspiration
22 februari 2013

Jämställdhet


Jag hälsar er, Mina Kära! Det är jag, Lord Emanuel som kommer till er idag! Som alltid är detta en glädje, Mina Kära, en sådan enorm glädje. Så tacksam jag är över att tiderna nu har kommit då jag kan kommunicera med er på det här sättet. Många tusen år har detta varit i vardande och jag är fylld med glädje över att se dessa dagar uppenbara sig. Var och en av er spelar en viktig roll i utvecklingen av den Gudomliga Planen för er planet Jorden. Det spelar ingen roll hur stor eller liten ni uppfattar er blivande uppgift, ni gör alla er del och allt uppskattas i lika hög grad. Och detta är det ämne jag vill tala om i dag, Mina Kära, - jämställdhet.
Ni förstår, alla själar, alla varelser är skapade från Fader-Moder Guds Hjärta. Alla varelser är skapade i Faderns Gudomliga Sinne och fullbordade och blivit till genom Moderns Gudomliga Kärlek, Detta är Fader-Moder Guds Inandning och Utandning.

Vi är alla skapade Individualiserade, Gud JAG ÄR, individuella uttryck för vår Fader-Moder Gud och som sådana älskade, avgudade och hållna i total acceptans, alla lika mycket. I vår Fader-Moder Guds ögon är vi alla lika. Det finns ingen god eller dålig, det finns inget dömande, det finns ingenting bättre eller sämre, det finns ingen större eller mindre prestation. För vår Fader-Moder Gud vet att vi alla gör så gott vi kan enligt den kunskap vi har och utifrån den situation vi befinner oss i.

Vår förståelsenivå och därför vårt beteende och vad vi kan förväntas uppnå på Jorden står i direkt proportion till den mängd Ljus som vi har förmågan att hålla och håller kvar och var vi befinner oss på vår resa till och från Fader-Moder Guds Hjärta. Vi sänds ut från vår Faders-Moders Hjärta, ut i hela Skapelsen för att uppleva allt som finns där att uppleva på det enda, helt unika sätt som var och en av oss som individer kan göra. På så sätt växer vi och utvecklas och återvänder så småningom till vår Moders och Faders Hjärta, och utökar den större helheten med våra erfarenheter och utökade energi.

Så ni ser, Mina Kära, det är omöjligt att en persons erfarenheter är bättre än någon annans. Det är omöjligt för den ena personens prestationer att betraktas som bättre än en annans. Hos vår Fader-Moder Gud är de alla lika mycket värda och bidrar till den större helheten, oavsett hur ni uppfattar detta bidrag här på Jorden.

Inser ni Mina Kära, hur värdefull detta gör varje själ på Jorden? Inser du Min Kära, hur värdefull du är? Inser du hur värdefull din erfarenhet är? Inser du hur värdefulla andras erfarenheter är?

Och inser du nu att det bara är din egen erfarenhet som betyder något för dig? Och inser du hur någon annans erfarenhet inte har något att göra med dig? Varje individuell erfarenhet på Jorden är ovärderlig och som sådan spelar det ingen roll för dig om någon annan lever sitt liv på ett sätt som du inte gillar. Den kan bara utöka det större goda.

Livserfarenheten hos ett geni som får Nobels Fredspris är inte mer eller mindre värdefull än livserfarenheten hos en hemlös person på gatan. Och på det här sättet, mina Kära Hjärtan, inser ni att den hemlösa personen på gatan förtjänar er kärlek och beundran lika mycket som Nobels Fredspristagare? Inser ni att de med mörk hud inte är mer eller mindre värdefulla än dem med vit hud? Inser ni att de som tror på en religion är varken mer eller mindre värdefulla än de som tror på en annan?

Inser ni att alla är på samma resa hem till sin Faders-Moders Hjärta, var och en med sin värdefulla totalt unika och totalt individuella upplevelse av den där resan?

Inser ni hur löjligt det är att ge en person mer rättigheter än andra? Inser ni hur löjligt det är att förfölja och förnedra hälften av er världs befolkning i form av dem som för närvarande befinner sig i en feminin kropp?

Inser ni att hela mänskligheten är totalt jämlik i Guds ögon? En drogmissbrukare, USA:s president, Dalai Lama, en hänsynslös diktator, drottning, hemmafru, afrikansk stammedlem, NI ÄR ALLA LIKVÄRDIGA, JÄMSTÄLLDA.

Mina Kära, det är dags att acceptera detta som er Sanning och ännu viktigare är att börja agera utifrån denna insikt. Även de av er som anser sig själva som andligt utvecklade fungerar fortfarande utifrån social programmering och sociala villkor, och hyser fortfarande tron på att vissa är bättre än andra.

Mina Kära, Vi är Ett och i denna Enhet ska vi höja oss, och Fred, välstånd, glädje, Himmelriket på Jorden kommer att bli ert. Detta är mitt löfte till er. JAG ÄR Lord Emanuel och jag Älskar er alla, övermåttan, i jämlikhet.

  
Förmedlat av Gillian Ruddy.
Detta meddelande är en gåva, känn dig fri att kopiera och dela med dig av det. Men i den Uppstigne Mästaren Lord Emanuels namn hävdar jag den allmänna upphovsrätten till detta budskap

Tidigare budskap, se:

Kontakta oss: 

Översättare: Inga och Cagga Levander

Friday, February 22, 2013

21:02:2013 - FrihetDagliga Budskap med Visdom och Inspiration

21 februari 2013

Frihet


Jag hälsar er, Mina Kära! Det är jag, Lord Emanuel som kommer för att hälsa på er idag. Och det är ännu en fin dag på er Moder Jord, ännu en dag fylld med löften och möjligheter. Ännu en dag då ni kan skriva er historia, ert livs historia. Jag undrar vilken berättelse ni skriver idag, Ni kära. Blir den densamma som igår? Och dagen innan? Eller blir det en ny dag fylld med nya äventyr och nya vägar? Vill du ha ett liv med äventyr och spänning eller vill du ha ett lugnt liv i frid och avskildhet eller vill du skriva berättelsen om ditt liv dag för dag beroende på hur du mår just den dagen eller vill du skriva din berättelse bit för bit beroende på hur du känner dig i stunden?Känner ni att ni kan, Ni Kära? Är ni fria att skriva er egen berättelse? Fader-Moder Guds ursprungliga avsikt för er, Mina Kära var att födas in i den fysiska världen för att uppleva allt som den fysiska världen har att erbjuda. Varje livstid, varje inkarnation är noggrant genomtänkt och en plan för en del erfarenheter som ni vill uppleva läggs på plats före inkarnationen. I den fysiska världen var planen att er anslutning till Fader-Moder Gud skulle vara tillräckligt tydlig för att ni skulle få vägledning från högre världar och från Fader-Moder Gud, så att era utvalda erfarenheter kunde utspelas i det fysiska. Men det är något mycket speciellt med er erfarenhet på Jorden i och med att planeten Jorden är en planet med fri vilja. Detta innebär att så snart ni föds in i den fysiska världen, är ni, Mina Kära, suveräna Väsen med fri vilja.Fader-Moder Gud önskade total frihet för sina barn, frihet att uttrycka sig, frihet att skapa, friheten att vara vem som helst och vad som helst i varje givet ögonblick.Mina Kära, är ni fria? Kan du vakna på morgonen och bestämma vilken berättelse du ska skriva i ditt livs kapitel i dag? För det är exakt så som Fader-Moder Gud avsåg att ni skulle leva. Detta är hur och varför Moder Jord skapades, för att stödja era liv på det här sättet. Moder Jord skapades för att ge er en frikostig Edens lustgård, ett Gudomligt utbud av alla de ting som ni skulle behöva i överflöd. Gratis.Fader-Moder Gud avsåg inte att ni skulle vara tvungna att arbeta för sådana grundläggande saker som mat, husrum och vatten. Dessa är Heliga gåvor från er Fader-Moder Gud och de tillhandahålls i ett frikostigt och fantastiskt utbud. Mångfalden med färg, smak, storlek, form, struktur hos allt som Moder Jord levererar till er är så man häpnar. På den här Välsignade Jorden tas alla era behov om hand. Varenda själ på denna Välsignade Jord har ett Guds utbud av allt som ställs till förfogande för dem. Moder Jord gavs till mänskligheten som ett frikostigt paradis, i vilket man kunde leka, skapa och uppleva den fysiska världens underverk. Detta är Himmelriket på Jorden och det är detta som ursprungligen avsågs för er, Ni Kära.Och trots allt som hänt sedan dess, trots den uppenbara bristen på resurser, trots den grå betongen i era städer, trots det smutsiga vattnet och de förorenade haven, trots allt det som verkar vara fel på den här Jorden, har ni, Mina Kära, fortfarande kraften att vakna upp på morgonen och besluta er för vilken berättelse om ert liv ni ska skriva just den dagen.
  

Trots hur det kanske ser ut för dig, kan ingen annan skriva din berättelse. Trots det du kanske lärt dig att tro på, kan ingen och inget kontrollera dig. Pengar kan inte kontrollera dig, föda kan inte kontrollera dig, era regeringar kan inte kontrollera er. Ni föddes fria och ni kommer att dö fria och det är er Gudagivna rättighet att leva i total frihet, precis som ni behagar mellan er födelse och er död.Mina Kära, era ledare och era regeringar har skapat en värld åt er som förslavat er. Men ni kan inte skylla på era ledare eller era regeringar eller de mörka för detta, därför att bara du kan kontrollera ditt sinne eller låta ditt sinne kontrolleras. På någon nivå ger ni er tillåtelse till detta.Mina Kära, det är dags att komma ihåg att ni är fria. Bara rädslan håller er på knä och under andras kontroll och under pengarnas kontroll. Så Ni Kära, vilken underbar berättelse ni kommer att skriva i er bok om livet idag? Kommer du att vara hjälten/hjältinnan? Kommer du att vara den ädla och vänliga själen, kommer du att fyllas med Kärlek och vandra genom din dag i Skapelsens underverk? Tänker du låta Universum visa dig magin hos sin invecklat sammanvävda natur, vilken kommer att utvecklas framför dig medan du går genom livet? Kommer du att vara det vänliga ansikte och de leende ögon som kommer att lysa upp någons dag? Kommer du utföra någon slumpmässig vänlig handling mot en intet anande person du älskar eller kanske mot en fullständig främling?


Mina Kära, ett liv med spänning och äventyr, med sagor och romantik väntar på er. Låt inte andra skriva din berättelse, den är din och du är fri att vara den du vill vara. Våga vara de magnifika Skapande Väsen som ni är med all den Guds Kärlek, Visdom och Kraft, och Himlen på Jorden kommer att bli Er. Detta är mitt löfte till er. JAG ÄR Lord Emanuel och jag ser ert episka äventyr utvecklas, mina tappra Ljuskrigare. Jag är med er varje andetag ni tar.


Tidigare budskap:


Översättare: Inga och Cagga Levander

Sunday, February 17, 2013

15:02:2013 -- Nya Jorden


Dagliga Budskap med Visdom och Inspiration

15 februari 2013

Nya Jorden

Jag hälsar er, Mina Kära! Det är jag, Lord Emanuel, som kommer. Det är med stor värme och uppskattning som jag hälsar er idag. Jag har en sådan beundran för er, Kära Hjärtan, ni har ingen aning om hur modiga och ståndaktiga ni är i Ljuset. Ni håller orubbligt kvar det och detta inger vördnad och är inspirerande att se.

Många delar av er yttre värld håller uppenbarligen på att fortsätta falla längre och längre ner i kaos. Världens media vill få er att tro att det finns ett hot om kärnvapenkrig. Sådant vapenskrammel är inget annat än tomma hot och media lägger sin kraft på att piska upp ännu mer rädsla bland er, Jordens folk. Låt mig säga detta, Mina Kära, det Himmelska Sällskapet har bestämt att det inte blir några fler kärnvapen att detonera varken på eller under Moder Jords yta och era världsledare är väl medvetna om detta. Sådana meningslöst grymma handlingar har förhindrats av Himlens Sällskap om och om igen, och vi kommer att fortsätta förhindra att ett sådant tillvägagångssätt någonsin bär frukt, vi har makten och vi har befogenheten.

Trots fasaden "business as usual", att allt går sin gilla gång är världens ekonomier på randen till kollaps och tyvärr måste det bli ett visst obehag bland människorna under en kort tid medan detta korthus faller. Men återigen, det Himmelska Sällskapet och Ljuslegionerna har under årtusenden arbetat med en gudomlig plan för att säkerställa att det gamla korrupta system, som upprättades för att förslava er, ersätts av ett som är rättvist och öppet, och vi kommer att se till att spelfältet jämnas ut och att störningen och obehaget för människor minimeras.

Ni kommer att bli helt chockade och förbluffade när ni inser hur mycket pengar som tagits ifrån er och sugits upp till dem med kontroll. Förhindrandet av denna konstanta "läcka" och åderlåtning bara av era egna pengar kommer att göra en enorm skillnad på era personliga tillgångar, men det kommer mycket mer längre fram när de olagligt erhållna lagrade pengarna samlas upp och återförs till folket.

Världens klimatstörningar och extrema väderförhållanden övervakas också noga och kontrolleras av Ljuslegionerna. Detta är en extremt komplicerad balansgång, som visar hur mycket komplexa energier samarbetar och utspelar sig. Ni kan vara säkra på, Mina Kära, att skadan begränsas till ett absolut minimum samtidigt som man inom säkra ramar tillåter utsläpp av anhopade negativa energier.

De stora företagen som styr vår värld håller på att falla sönder, många, många stora namn har flyttats bort från sina positioner och många fler kommer att följa efter. Jag tror att det största bolaget i världen precis fått sin ledare att avgå. Detta är verkligen stora nyheter, Ni Kära, och vi ber er att ta detta som ett tecken på att vi nu är tryggt i ledningen och att det bara är en tidsfråga innan de gamla, de korrupta tillvägagångssätten, de olagliga manipulationerna är över och det är dags för människorna att inse i vilken utsträckning deras värld och deras suveränitet tagits ifrån dem.

Mina Kära, min fokuspunkt idag är denna, ja. Man kan se sig runtom i världen idag och finna många, många, många stora saker att känna förtvivlan över. Många allvarliga illdåd och mycket orättvis och olaglig handel pågår men jag försäkrar er att Ljusets krafter har kontroll, jag kan inte tillräckligt betona detta för er.

Snälla Ni, jag ber er, Mina Kära, och detta är så viktigt, jag ber er, fokusera inte något av er dyrbara uppmärksamhet, inte ett uns av er dyrbara energi på det som ni ser i er yttre värld, vilken verkar vara kaotisk och full av smärta och lidande. Att placera er uppmärksamhet där, är att föra bränsle till situationen, det lägger bokstavligen till energi till det som förorsakar situationen. Dit er uppmärksamhet går, dit flödar energin. Att fokusera på problemet kommer bara att ge er mer av problemet. Mina Kära, nu mer än någonsin, måste jag uppmana er att placera er uppmärksamhet på det som ni vill ha, INTE på det som ni inte vill ha.

Jag förstår att detta kan tolkas som att ignorera situationen eller att leva i en "overklig” värld. Kära Hjärtan, förändringen måste komma inifrån, ni måste vara förändringen inom er, se bara en fredlig och harmonisk värld och agera utifrån den platsen. Mina Kära, jag föreslår kärleksfullt att ni gör klokt i att vända er bort från bilderna av krig och sjukdom och lidande, stäng av er TV, lyssna inte på TV-nyheterna, vilka inte är någonting annat än rädsloväckande propaganda.

Vänd er bort, Kära hjärtan, de flesta av er är alldeles för känsliga för att lägga någon uppmärksamhet där över huvud taget. Det ger er sådan smärta och ångest. Ni kan stoppa den här våndan idag, Ni Kära, och sprida Guds Ljus på det mest produktiva sättet, vilket oändligt mycket snabbare kommer att leda till de förändringar ni vill ha.

Bygg den värld ni vill se i ert sinne och agera som om ni redan lever där. Denna Nya Jord kommer att bli er om ni placerar er uppmärksamhet här. Detta är mitt löfte till er. JAG ÄR Lord Emanuel, Fred, Välstånd och Glädje är era, ta emot dem!

Tidigare budskap:


Översättare: Inga och Cagga Levander

13:02:2013 -- Manifestation


Dagliga Budskap med Visdom och Inspiration

13 februari 2013

ManifestationJag hälsar er, Mina Kära! Det är jag, Lord Emanuel, som här hälsar er än en gång denna dag! Det är mig en stor ära att få ge er några ord idag, så att de kan göra er väg lite ljusare och göra era steg lite lättare även om bara för en liten stund, - även om bara för idag. Om än bara för idag, Mina Kära, låt oss se om vi kan göra så att alla era bekymmer försvinner! Skulle inte det vara trevligt?! Skulle inte det vara en suck av lättnad? Skulle inte det lyfta bort en stor vikt från era axlar? Skulle inte det göra livet lätt?

Vet ni, Kära Hjärtan, hur tokigt det än kan låta, ni kan göra detta just nu. Ändå är detta just den del som så många av er kämpar med och jag ser hur ni kämpar just nu. Er yttre värld kontrollerar er fortfarande och lyckas fortfarande diktera för er vilken typ av liv ni har. Mina Kära, ni känner alla till den process som skapar verkligheten, eller hur? Ni känner alla till teorin, eller hur? Ni accepterar den alla som er Sanning, att vi alla Skapar vår egen verklighet med de tankar vi tänker och de handlingar vi gör och de ord vi talar?

Det är osannolikt att ni har stött på det här budskapet utan att ha en förståelse för dessa grundläggande principer inom den Universella Lagen om Attraktion. Några få eftersläntrare som kanske har kommit hit utan att veta om detta, ja, för er som detta är nytt, här finns nyheter! Er verklighet, er yttre verklighet, det som ni upplever är ett direkt resultat av era tankar, ord, gärningar och handlingar. Varenda sak som du upplever i livet är din egen skapelse, utan undantag! Utan undantag! Ingenting, ingen person, ingen omständighet eller händelse äger rum utan att du har skapat omständigheterna, utan att du har attraherat samman alla människor, platser och beståndsdelar. Detta är en ordentlig ögonöppnare!

Och om ni redan vet om detta, vilket de flesta av er som läser dessa budskap gör, varför är det en så svår sak att praktisera? Mina Kära, ni är inte ensamma i er kamp med detta. Det är mycket utmanande att ta sig ut ur den densitet som man har kommit i. Men jag vill säga detta till er, det blir lättare och lättare för varje dag. För varje dag som er Jord färdas genom sin nya densitet och som hon kontinuerligt styrs in i högre och högre frekvenser, kommer denna process att bli lättare för er.

Nu är det dags att titta på det som inte fungerar för dig. Nu är det dags att göra en ÄRLIG inventering av det som fungerar och det som inte fungerar för dig och med tanke på den Universella Lagen om Attraktion som vi precis talade om, varför då? Om du är Skaparen av din egen verklighet, vem är då ansvarig för den yttre världen som du lever i?

Det är en allvarlig och viktig tanke, Ni Kära. En verkligt allvarligt menad tankeställare, OM du använder dömandet för att mäta din "framgång"! Herregud, Mina Kära, ni gör det fantastiskt bra, men jag hör er, Mina Kära, jag hör hur ni dömer er själva med sådan hårdhet ... "Efter alla de böcker jag läst, efter alla workshops som jag deltagit i, efter alla CD:n jag lyssnat på i bilen om Lagen om Attraktion, Varför? Varför? Varför är jag inte oändligt rik vid det här laget? Varför är jag inte full av gränslös glädje vid det här laget?" Jag hör er.

Och Ni Kära, här ligger en del av er stötesten. Många av er har vandrat på denna väg så länge, många av er undervisar andra eller sprider orden vitt och brett och kan ändå inte hitta personligt överflöd eller den utsökta lycka som ni vet är er födslorätt. Det är detta dömande att ni borde ha kommit längre på vägen än där ni är, personligen, ekonomiskt eller i ert jobb. Det är detta som hindrar er från att ta en ärlig titt på verkligheten hos saker och ting.

Så sluta. Ta ett djupt andetag. Du är där du är, och det är OK. Det är mer än OK, det är exakt där du tänkt dig att vara "vid det här laget"! Du är där du är, det finns ingen annan plats du kan vara på och att motarbeta där du är just nu är att motarbeta livet.

Så från en plats av djup kärlek och uppskattning för där du befinner dig i livet, ta nu en ärlig titt och se vad som fungerar för dig och var du kanske vill förbättra saker och ting. Skriv ner dem ... För idag ta ett enda område bara, skriv ner vilka förbättringar du skulle vilja se. Se på var du befinner dig nu och var du hellre skulle vilja vara. Och Bygg en vision. Bygg en vision av det som skulle vara drömverkligheten och spendera 2 minuter i denna vakna dröm. Placera dig själv i den, och viktigast av allt, KÄNN alla sorters känslor du känner på denna plats. Detta är nyckeln till att bli en matchande vibration för det du försöker dra till dig.

Mina Kära, ni kanske har hört detta många gånger tidigare och det beror på att DET FUNGERAR. Den enda anledningen till att det kanske inte fungerar beror på att ni faktiskt inte gör det och det är OK!

Kära Hjärtan, var ärliga mot er själva, se dig själv som vi ser er och det är utan dömande. Se allt i livet som ett redskap att navigera med, inte något som ska bedömas som bra eller dåligt, godkänt eller underkänt och ta det försiktigt med dig själv. Börja göra det till en vana att visualisera de områden i ditt liv som du vill förbättra. Få stöd från en vän som kan hålla dig ansvarig för att du gör det.

Förändra din inre värld och din yttre värld MÅSTE följa efter. Detta är Universell Lag. Detta är mitt löfte till er. JAG ÄR Lord Emanuel. Be om min hjälp och JAG KOMMER.

Tidigare budskap:

Översättare: Inga och Cagga Levander


12:02:2013 -- Guds barn

Dagliga Budskap med Visdom och Inspiration

12 februari 2013

Guds barn


Mina Kära, det är jag, Lord Emanuel som hälsar er denna dag! Hur mår ni idag? Vet ni hur värdefulla ni är? Herregud, ni hålls i en omätlig, outsäglig Kärlek och uppskattning från de Högre världarna. Er Källa, Allt Som Är, håller er i en Kärlek som är djup och allomfattande. Känn den nu, Mina Kära, känn Kärleken som er Fader-Moder Gud har till er. Var medvetna om att ni är älskade bortom alla gränser. Var medvetna om det varje morgon när ni ser på den nya dagen, när ni tittar på soluppgången, var medvetna om detta, Ni Kära och släpp in det i ert hjärta. Ta med er detta ut i er dag. För det finns inte en sekund eller minut någon enda dag som din Fader-Moder Gud inte håller dig i djup kärlek och uppskattning för den du är.

Och vem är ni, Mina Kära? Kommer ni närmare svaret? Vem är JAG och varför är JAG här? Detta måste vara de största frågorna genom alla tider och att ställa sig sådana djupgående frågor har lett många stora män och kvinnor till Ljusets väg och slutligen till vägen hem. Jag tror att många av er, Kära Hjärtan, redan vet varför ni är här. Många av er som läser dessa meddelanden har redan ett tydligt syfte i och med att ni redan har en medvetenhet om Ljuset och helt klart tjänar Ljuset på alla de otaliga sätt som behövs på ytan av er planet.

Men hur många av er vet vem ni är? Detta är på det hela taget en mycket svårare fråga att svara på i er värld. För även om er planet har lämnat den tredje dimensionen är effekterna av den fortfarande kvardröjande och ni växte alla upp i en tredimensionell värld. Konsekvenserna av att växa upp som ett barn i den tredje dimensionen på er planet Jorden blev Fallet från Grace (the Fall from Grace, Grace=Nåd, heder) vilket innebar att er tredimensionella verklighet förde in ett spektrum av Dualitet som var långt ifrån den ursprungliga avsikten för Jorden. Fader-Moder Gud skapade inte den tredimensionella verklighet, som ni fann er vara en del av på planeten Jorden. Nej, Ni Kära, den här tredimensionella verkligheten är konstgjord (man-made), den är en ”man-made” skapelse. Spektrat, kontrasten mellan Ljus och Mörker är långt, långt, långt bortom den som ursprungligen skapades och av er Skapare, Fader-Moder Gud, bedömdes som godtagbar för Själens inlärning och tillväxt.

Helt av eget val fann ni er själva växa upp i ett dualitets-medvetande med ett enormt spektrum och med enorma kontraster. I denna miljö är det praktiskt taget omöjligt att växa upp och förbli ansluten till den du är. Och det är naturligtvis därför ni först och främst kom hit, för att uppleva den stora kontrast som fanns tillgänglig för er på planeten och därmed utvecklas mycket snabbt.

Kära Hjärtan, det är de modigaste bland de modiga som frivilligt anmäler sig till denna resa, eftersom utan minne och med en barndom i dualitet förlorar ni er själva. Ni förlorar er identitet. Från dag ett placeras etiketter på er ”Pojke" eller ”Flicka". Redan då behandlas ni enligt ert samhälles regler och accepterade beteende vad gäller ert kön. Ni bedöms efter er storlek och vikt vid födseln, er hårfärg och mängden hår och färgen på huden. Från första stund när du kommer in i denna fysiska värld på planeten Jorden bedöms du, märks och identifieras. Detta skiljer dig omedelbart från dig själv och från andra. Denna separationsprocess fortsätter allteftersom du växer. Man talar om för dig att du är dålig, fel, dum, smart, en som gör ofog, en idrottsman, en akademiker och om du befinner dig i en kvinnlig kropp får du lära dig att du är sämre än det manliga könet.

Osanning efter osanning matas in i er, Ni Kära och du identifierar dig med det som du tror är sant om dig och när du gör det så förlorar du dig själv.

Mina Kära, ni är i färd med att komma ihåg vem ni är. Ni börjar skala av lager efter lager av de anpassade beteenden och begränsande föreställningar om er själva som påverkar er verklighet nu. Du är ett Guds barn, var och en av er har begåvats med Skaparens alla krafter. Du är en Mästerlig Skapare som har en mänsklig erfarenhet. Det är dags att börja lägga märke till vad som är anpassning och vad som är Sanning inom dig. Börja med att ifrågasätta allt du fått höra, särskilt om dig själv och börja lägga märke till hur mycket av det du tog till dig som din Sanning.

Mina Kära, ni är perfekta. Just nu, precis som ni är. Acceptera detta som din sanning, var medveten om detta med varje cell i din kropp. Du är tillräcklig, du är hel och du är omåttligt älskad, oavsett vilka etiketter som har placerats på dig som du tror är sanna. Detta är mitt löfte till er. JAG ÄR Lord Emanuel, jag älskar er omåttligt och det finns ingenting som ni kan berätta om er själva som skulle ändra på det. Absolut ingenting.

Tidigare budskap:

Översättare: Inga och Cagga Levander

11:02:2013 -- Guds röst


Dagliga Budskap med Visdom och Inspiration

11 februari 2013

Guds röst

Jag hälsar er, Mina Kära! Det är jag, Lord Emanuel som hälsar er med ett leende i dag, ett leende som börjar djupt inom mig och sedan exploderar och strålar utåt. Känn detta nu, Mina Kära, min utstrålning och värme omger er och om ni vill kommer den att ge er stöd medan ni läser dessa ord, så att de kan landa lite djupare och ge litet högre resonans. Det är mig en stor glädje att få vara med er idag, Mina Kära Hjärtan, en sådan glädje att få spendera tid tillsammans med er. Hur ofta tar ni er tid till att vara i tystnaden, Ni Kära?

De av er som har ett livligt hus fullt med barn kanske finner det omöjligt att hitta en lugn stund, så ni ger upp utan att ens försöka, och de av er som bor ensamma, hur använder ni bäst er lugna plats?

Mina Kära, det är så viktigt att ni tar er tid i tystnaden minst två gånger per dag. Detta har blivit en nästan omöjlig uppgift i er värld idag. Visst har ni lagt märke till, Ni Kära, hur er yttre värld blivit mer och mer bullrig och alltfler visuella distraktioner placeras nästan överallt på offentliga platser? Musik flyter ut i butiker, stora TV-skärmar finns på flygplatser, i barer och köpcentra. Har ni märkt, Mina Kära, att nästan vid varje offentlig plats där ni kan sätta er ner finns det en TV-skärm att titta på eller musik att lyssna till? Allt detta oväsen gör det nästan omöjligt för er att stilla ert sinne, att finna att lugn plats i ert hjärta och vara stilla.

I stojet och stimmet i ert vardagsliv har ni vant er vid oväsen. Många av er kan inte vistas i sitt eget hem utan någon form av ljud, TV: n eller radion eller musik. Tystnaden är en mycket sällsynt vara i den här moderna världen. Och jag säger till er, Mina Kära, tystnaden är en dyrbar, ovärderlig vara som är mycket värd att försvara. Guds Röst finns inom er och där har den alltid funnits. Oväsendet från er yttre värld och det mentala tjattret som har tagit kontrollen över ert väsen har nästan dränkt Guds röst inom er.

Denna röst är nu en svag viskning och man måste befinna sig i total tystnad för att höra den. Sinnets tystnad och kroppens tystnad. Total stillhet. Denna stillhet är en inre stillhet, som kan uppnås på många, många olika sätt. För en del handlar det om en promenad i naturen, för vissa är det genom trädgårdsskötsel, andra finner den i Tai Chi:s meditativa rörelser och många människor finner den i sällskap med djur, genom att rida eller promenera med hundar. För den stora majoriteten av vakna människor är det dock att sitta i tystnad, och det är naturligtvis det bästa sättet att börja på om man är ovan vid att stilla sinnet och kroppens inre.

Vägen till den här stillheten ligger inom Andningen. Den mänskliga andningen är mycket förbisedd, underskattad och missförstådd. Inandningen och utandningen är Guds andning och den är Helig när den används medvetet och med avsikt. Denna Heliga Andning kan vara någon form av djup och långsam inandning och djup och lång utandning med fokuserad avsikt. Innebörden, fokuseringen kan variera, men det faktum att det finns ett fokus är en viktig del. Sju Heliga andetag är tillräckliga för att ta dig djupt in i inre stillhet och tystnad.

På denna plats, Mina Kära, kommer ni att höra Guds röst.

På denna plats finns all den visdom och det vetande som ni söker. Den är er egen röst, Kära Hjärtan och den kan aldrig vara fel. Det du hör på denna plats är din Sanning som är relevant för dig i den stunden. Du måste lära dig att lita på den här Rösten utan tvivel. För med tvivlet bjuder du in sinnet och det kommer att vara mera högljutt och ställer till med en konflikt och drar dig ut ur klarheten.

Du måste obetingat lita på den här Rösten, för i denna tillit och när man agerar på den, kommer den svaga viskningen att bli en mera hörbar viskning. Och med mer tillit kommer den att bli ännu starkare och kommer stegvis att bli högre och högre tills den blir precis som att ha ett samtal med en vän som befinner sig precis bredvid dig. Då är du helt återansluten till det Gudomliga, till den inre Rösten från Gud som alltid var tänkt att finnas med dig, den Röst som aldrig skulle lämnat dig.

Mina Kära, det är er födslorätt att ha en linje direkt till Gud. Det var aldrig meningen att ni skulle vara i en värld där ni skulle kopplas bort från Allt Som Är. Detta var aldrig Fader-Moder Guds avsikt med sina barn. Fader-Moder Gud övergav er aldrig. Det var alltid med er och det kommer de alltid att vara. Detta är mitt löfte till er. JAG ÄR Lord Emanuel, finn er Röst och den kommer tveklöst att leda er hem. Gud Välsigne er Kära Hjärtan.Tidigare budskap:

Översättare: Inga och Cagga Levander